20 C
Σάμος
14/10/2025
Σαμιακά

Η Ιωάννα Καραγιάννη στον Μαραθώνιο της Θεσσαλονίκης

Δόθηκε σήμερα το πρωί η εκκίνηση του 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», του μεγαλύτερου αθλητικού γεγονότος της χρονιάς στη Βόρεια Ελλάδα.

Στην διοργάνωση συμμετείχε η επιχειρηματίας και δημοτική σύμβουλος Σάμου κ .Ιωάννα Καραγιάννη.Η αθλήτρια πήρε μέρος στα 10.000μ με χρόνο 01:07:40.

Με την ικανοποίηση για το αποτέλεσμα ζωγραφισμένη στο πρόσωπο της δήλωσε μετά τον τερματισμό της στο Samos24:«Είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα για δεύτερη φόρα σε ένα μεγάλο αθλητικό  γεγονός μετά τον 35ο Μαραθώνιο δρόμο της Αθήνας. Σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα, στη Θεσσαλονίκη. Αυτός ο αγώνας μας δίνει να καταλάβουμε ότι αν ο καθένας μας προσπαθεί και μοχθεί στον τομέα του, τότε μπορούμε να πετύχουμε πολλά,συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες ».

Ο αγώνας, ήταν αφιερωμένος στον σπουδαίο μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη και διοργανώθηκε από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων»,υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.

Related posts

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin

Νέα αποβίβαση μεταναστών στη Σάμο — Καρέ καρέ η άφιξη στη παραλία Τσάμπου

admin

Νέο Προεδρείο στην Ένωση Στρατιωτικών Π.Ε. Σάμου – Επίτιμος Πρόεδρος ο Αλ. Χρήστου

admin

Αλλαγές στα δρομολόγια του Blue Star Myconos λόγω απεργίας – Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

admin

Πανεργατική απεργία στις 14 Οκτωβρίου ενάντια στο 13ωρο

admin

Με 1566, MyHealth και finddoctors: Το Νοσοκομείο Σάμου εντάσσεται στο Ενιαίο Ηλεκτρονικό Ραντεβού

admin

Ευάγγελος Μαρνέζος: Η Σάμος ταξιδεύει στο Λονδίνο με νέους τουριστικούς χάρτες

admin

Χειροπέδες σε δύο μέλη κυκλώματος διακίνησης – Έφερναν μετανάστες στο Ποτάμι Καρλοβάσου

admin

Πιστοποίηση από τα Special Olympics στο 2ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου

admin