04/09/2025
Περιφερειακά

Η καριέρα του απογειώθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ την έκανε όμως προς ΝΔ με βήμα ταχύ

Ο Στρατιωτικός που είδε την καριέρα του να απογειώνεται επί ΣΥΡΙΖΑ μεταπήδησε στην ΝΔ με βήμα ταχύ!!

Εντύπωση προκαλεί σε πολλά στελέχη της τότε Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, η δεκτικότητα στην αποστολή που του ανέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. 

Ο λόγος για τον πρόσφατα χρισμένο  από την ΝΔ Αλκιβιάδη Στεφανή που εκτός από πρώην Υπουργός και  αρχιτέκτονας των υπερδομών χωρητικότητας 5000+ στα νησιά και την επινόηση του πλωτού φράχτη που αποδείχτηκε φιάσκο για τον έλεγχο των μεταναστευτικών ροών υπήρξε προηγουμένως αγαπημένο παιδί της συγκυβέρνησης του 2017 ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ μη ξεχνάμε ότι ο κ. Στεφανής  επιλέχθηκε το 2017 (επί Κυβερνήσεως ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ), για τη θέση του Α/ΓΕΣ προκαλώντας την αποστρατεία όλων των μελών του Ανωτάτου Στρατιωτικού Συμβουλίου που ήταν όλοι αρχαιότεροι του.

 

Άραγε ισχύει το ρητό ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος; Πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι για στρατιωτικός έχει μεγάλο ταλέντο στην ενόργανη και στις κυβιστήσεις…!

 

Related posts

Σφοδρή διαμαρτυρία Καλτάκη για το κλείσιμο σχολείων σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους

admin

Αυλαία για την Aegean Regatta 2025 στη Μυτιλήνη – Οι νικητές του αγώνα

admin

Προτάσεις Περιφερειακής Παράταξης «Νέα Δυναμική» για την ανασυγκρότηση της Χίου μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές

admin

Οικονομικά και κοινωνικά μέτρα για τη Χίο: Οι προτάσεις Καλτάκη για την ανασυγκρότηση μετά την καταστροφή

admin

Ξεκάθαρη θέση Μουτζούρη στον Πλεύρη για τη Βάστρια: «Είμαστε κάθετα αντίθετοι»

admin

Σύσκεψη για την Βάστρια

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης μεταβαίνει επειγόντως στη Χίο λόγω της πυρκαγιάς

admin

Μουτζούρης: Εντυπωσιακή αύξηση τουρισμού στο Βόρειο Αιγαίο

admin

Η ταξιδιωτική εκπομπή “Χωρίς Πυξίδα” στην Ικαρία και τη Σάμο: Τι θα δούμε στα αφιερώματα της ΕΡΤ

admin