13/08/2026
Σαμιακά

Η Κατερίνα Παπουτσάκη θα τραγουδήσει στο άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στη πλατεία Πυθαγόρα

papoutsaki_katerina_mic

Έτοιμος να φορέσει τα γιορτινά του είναι ο Δήμος Ανατολικής Σάμου με τις ετοιμασίες για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις να είναι πυρετώδεις.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, φέτος, το άναμμα του δέντρου στην Κεντρική Πλατεία Πυθαγόρα θα γίνει την Κυριακή  5 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 17:00, ενώ θα ακολουθήσει συναυλία με την γνωστή ηθοποιό και τραγουδίστρια Κατερίνα Παπουτσάκη.

Θα προηγηθεί εορταστικό χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Σάμου και άλλες εκπλήξεις. Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, η εκδήλωση θα μεταφερθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Σάμου.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αύξηση 10,9% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου τον Ιούλιο

Ψήφισμα του Νοσοκομείου Σάμου για την απώλεια του Νίκου Κακλαμάνη

Σάμος: Επείγουσα αεροδιακομιδή 13χρονου στην Αθήνα με συμπτώματα νόσου των δυτών

Ο πρώην Διοικητής ΓΝ Σάμου Λάζαρος Θεόφιλος προτείνει να ονομαστεί η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού σε «Νίκος Κακλαμάνης»

«Ήξερες να ακούσεις, να απαντήσεις, να συμβουλέψεις»: Ο διευθυντής της ΜΕΘ Γ.Ν. Σάμου Φάμπιο Τζιαρντίνα αποχαιρετά τον Νίκο Κακλαμάνη 

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Κακλαμάνης