15 C
Σάμος
02/04/2025
Σαμιακά

Η μαθήτρια Τζερέτα Παρασκευή αρίστευσε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής

H μαθήτρια της Ά Γυμνασίου Πυθαγορείου, Τζερέτα Παρασκευή, αρίστευσε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών τον Μάιο του 2019.

Ο διευθυντής και ο σύλλογος διδασκόντων του Γυμνασίου Πυθαγορείου υπερήφανα ανακοινώνει ότι η μαθήτρια της Ά Γυμνασίου του σχολείου μας Τζερέτα Παρασκευή αρίστευσε στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής που διοργάνωσε η Ένωση Ελλήνων Φυσικών τον Μάιο του 2019.

Συγκεκριμένα κατέλαβε τη 19η θέση στην πανελλήνια κατάταξη. Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια και ευχόμαστε καλή πρόοδο και περαιτέρω επιτυχίες στην αριστεύσασα.

Συγχαίρουμε επίσης όλους τους μαθητές και της μαθήτριες του σχολείου μας που συμμετείχαν στο διαγωνισμό και προετοιμαστήκαν ακαταπόνητα γι’αυτόν. Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν και στην καθηγήτρια τους, φυσικό κ. Φουντουκίδου Ε. για το συντονισμό και τη συστηματική προετοιμασία των συμμετεχόντων.

Proteas Blu Resort

Related posts

Olympic Air: Ταλαιπωρία επιβατών πτήσης απο Αθήνα για Σάμο

admin

Ακάθιστος Ύμνος: Εγκύκλιος Μητροπολίτη Σάμου

admin

Επίσκεψη φοιτητών του Τμήματος Μηχανικών Πληροφοριακών και Επικοινωνιακών Συστημάτων στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Προσλήψεις Ορθοπεδικού και Παιδιάτρου στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Σάμος: Εντυπωσιακός υδροστρόβιλος «χτύπησε» την Τετάρτη το πρωί κοντά στο αεροδρόμιο

admin

Παναιγαιακή κινητοποίηση-Φιλιππής: «Απαξίωση» από τα Υπουργεία Υγείας και Ναυτιλίας

admin

Σάμος: Επιχείρηση διάσωσης μεταναστών από την ΕΟΔ

admin

“Ζελεδάκια” κάνναβης, χασίς και χάπια βρέθηκαν σε κατοικία στο Κοκκάρι

admin

Σάμος: Κινητοποίηση αλιέων κατά του νέου νομοσχεδίου – «Ταφόπλακα» για τον κλάδο

admin