25.5 C
Σάμος
30/07/2025
Περιφερειακά

Η Πρέσβειρα Γαστρονομίας Βορείου Αιγαίου Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στην Αγιάσο

Περιγραφή εικόνας

Η  Πρέσβειρα  Γαστρονομίας Βορείου Αιγαίου  Αργυρώ Μπαρμπαρίγου η οποία βρίσκεται από την Πέμπτη στην Λέσβο μαζί με πολυπληθή δημοσιογραφική ομάδα από πανελλήνιας εμβέλειας ΜΜΕ  κατόπιν πρόσκλησης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ήταν το “τιμώμενο” πρόσωπο στην σημερινή επίσκεψη στην Αγιάσο από όπου πραγματοποιήθηκε ζωντανη σύνδεση με την εκπομπή ” Πρωινό μου” του Αντέννα.

Η γνωστή σεφ παρουσίασε σε ζωντανή σύνδεση με την Αγιάσο τοπικά προϊόντα και τις ομορφιές της περιοχής ενώ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει  με κατοίκους και αντάλλαξε με τις γυναίκες του χωρίου γαστρονομικά μυστικά.

Παράλληλα μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρεί η ίδια αλλά και οι συνεργάτες της στα social media πρόβαλλε σε ζωντανή μετάδοση όλα όσα διαδραματίστηκαν κατά την επίσκεψης της εκεί, μιλώντας με τα καλύτερά λόγια για την Αγιάσο αλλά και την Λέσβο γενικότερα.

Στην συνέχεια οι δημοσιογράφοι ενημερώθηκαν για  τα παραδοσιακά προϊόντα και τον τρόπο παρασκευής τους,  είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Αγιάσο και να διαπιστώσουν  και τους λόγους για τους οποίους η Αγιάσος έχει γίνει ένας από τους πλέον χειμερινούς προορισμούς.

Οι  εκπρόσωποι  τυπου που αποτελούν την δημοσιογραφική αποστολή   είναι  ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ESPRESSO, TRAVEL.GR, OLIVE MAGAZINE, ATHINORAMA, IEFIMERIDA.GR, ASISTERS.GR, CNN, QUEEN, ΕΡΤ, THETOC.GR, REAL, ΒΡΑΔΥΝΗ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ.

Related posts

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin

Αναστασία Αντωνέλη: «Λάβαμε υποσχέσεις… Μένει να δούμε την υλοποίηση» μετά τη συνάντηση με το Υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης

admin