29.9 C
Σάμος
07/07/2024
Πολιτιστικά

Πρώτη Έκθεση Φωτογραφίας από το Εργαστήρι Φωτογραφίας της ΜΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ

Το Εργαστήρι Φωτογραφίας του Πολιτιστικού και Επιμορφωτικού Συλλόγου “Η ΜΟΥΣΑ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ” διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την πρώτη έκθεση φωτογραφίας στις 14, 15 και 16 Ιουνίου 2024, στον αύλειο χώρο της Δημόσιας Κεντρικής Ιστορικής Βιβλιοθήκης Σάμου. Η έκθεση, με θέμα “Η Σάμος μέσα από τον φακό των μελών της ΜΟΥΣΑΣ”, αποτελεί το αποκορύφωμα μιας πορείας που ξεκίνησε τον Νοέμβριο του 2023.

Υπό την καθοδήγηση του δασκάλου Σταμάτη Βελακούλη, τα μέλη της φωτογραφικής ομάδας ανέπτυξαν τις δεξιότητές τους και βρήκαν έμπνευση να εισέλθουν στον κόσμο της φωτογραφίας. Η ομάδα αποτελείται κυρίως από αρχάριους φωτογράφους, οι οποίοι υποστηρίζονται από έμπειρους επαγγελματίες, δημιουργώντας ένα κλίμα συνεργασίας και αγάπης για τη φωτογραφία.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Εμμανουηλίδου Αλεξία, καθώς και ο δάσκαλος Σταμάτης Βελακούλης, περιέγραψαν το όραμα της φωτογραφικής ομάδας και την προσπάθεια που κατέβαλαν όλοι οι συμμετέχοντες για την επιτυχία της έκθεσης. Η εμπειρία της έκθεσης ήταν αξέχαστη, με τον χώρο να είναι υπέροχα διαμορφωμένος και ο φωτισμός κατάλληλα ρυθμισμένος, αναδεικνύοντας την ομορφιά των εκθεμάτων.

Τα κλικ των φωτογράφων ήταν γεμάτα έμπνευση και αξίζουν την προσοχή μας. Κάθε φωτογραφία αφηγούνταν μια μοναδική ιστορία, προσφέροντας στους επισκέπτες μια βαθιά σύνδεση με τη Σάμο μέσα από τον φακό των δημιουργών.

Παρά την εξαιρετική διοργάνωση, προκάλεσε άσχημη εντύπωση η απουσία αιρετών από την έκθεση, γεγονός που δείχνει έλλειψη υποστήριξης προς την προσπάθεια της ομάδας.

Αναμένουμε με μεγάλο ενδιαφέρον τις επόμενες εκδηλώσεις της “ΜΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ” και ευχόμαστε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο και επιτυχία!

.

Related posts

Σύλλογος Κουμαραδαίων – Εορτασμός της Αγίας Κυριακής στις 06-07 Ιουλίου

admin

Η Σάμος υποδέχεται το «Aegean Ride 10»

admin

Ολοκληρώνεται το 2ο Φεστιβάλ «Agatha» Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου

admin

Καλοκαιρινές Μαθητικές Συναυλίες από την Πυθαγόρειο Μουσική Σχολή

admin

Στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου ο βαρκαλάς “Άγιος Δημήτριος”

admin

Αναβίωση του Εθίμου του Κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου

admin

2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου -Το πρόγραμμα

admin

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας στη Σάμο

admin

Ημερίδα για τη Φυτοπροστασία της Ελιάς στο Μουσείο Οίνου ΕΟΣ Σάμου

admin