29.4 C
Σάμος
27/07/2025
Σαμιακά

Θετική εξέλιξη στις διαμαρτυρίες 32 πολιτών για τον φωτισμό στην περιοχή των Εργατικών Κατοικιών

Περιγραφή εικόνας
Χρειάστηκαν δυο επιστολές  απο 32 πολίτες, σε διαστημα ενός έτους, για τον ανεπαρκή φωτισμό που εγκυμονεί κινδύνους  για την ασφάλεια τόσο των κατοίκων όσο και των διερχόμενων στην περιοχή Καναπτσέϊκων – Εργατικών Κατοικιών.

Σύμφωνα με εσωτερική ενημέρωση προς τον δήμαρχο Σάμου από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου για το θέμα, προτάθηκε η αλλαγή επτά φωτιστικών σωμάτων με άλλα μεγαλύτερης ισχύος 250W. Σε συνεννόηση της υπηρεσίας με την ΔΕΔΔΗΕ, η αλλαγή αυτή απαιτεί την επαύξηση της ισχύος στην συγκεκριμένη παροχή.

Η επαύξηση ζητήθηκε τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου μετά από σχετική απόφαση του Τοπικού Συμβουλίου Καρλοβάσου και διαβιβάστηκε στην ΔΕΔΔΗΕ στις 30/10/2017 για την σχετική μελέτη και υπολογισμό του κόστους.

Οι κάτοικοι της περιοχής είχαν υποβάλει αρμοδίως για λόγους ασφαλείας τόσο των κατοίκων της περιοχής όσο και των διερχόμενων από αυτή αίτημα, που αφορούσε την αντικατάσταση 6 λαμπτήρων δημοτικού φωτισμού επί της κεντρικής οδού Καρλοβάσου- Μαραθοκάμπου με νέους, ισχυρότερου φωτισμού, διότι υπάρχοντες είναι πλήρως ανεπαρκής.

 

Related posts

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin

25χρονη τουρίστρια χάθηκε σε πεζοπορία – Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

admin