17/03/2025
Σαμιακά

Κέντρο Πρόληψης Φάρος: “Από την Αίσθηση Αδυναμίας στην Ήρεμη Δύναμη”

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Στα πλαίσια του εορτασμού για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Π.Ε. Σάμου “Φάρος” θα πραγματοποιηθεί ομιλία το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ., στον αύλειο χώρο του Ιστορικού Αρχείου Σάμου με τίτλο: “Από την Αίσθηση Αδυναμίας στην Ήρεμη Δύναμη”. Ευαισθητοποίηση στη θεωρία και την πρακτική της Μη Βίαιης Αντίστασης για ΓΟΝΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ και ΕΙΔΙΚΟΥΣ.

Προσκεκλημένος ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο κ. Δημήτρης Φιλοκώστας, Παιδοψυχίατρος – Οικογενειακός Θεραπευτής.

Προκειμένου να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα υγειονομικής προστασίας, την εκδήλωση θα μπορέσει να παρακολουθήσει περιορισμένος αριθμός συμμετεχόντων. Ως εκ τούτου είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής έως την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου. Στο τηλεφωνικό κέντρο του Κ.Π. “Φάρος” 2273023443 και 2273087070-1 από Δευτέρα έως Παρασκευή 08.30-14.30. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Proteas Blu Resort

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ Σάμου: Ελλείψεις προσωπικού και οι επιπτώσεις στο Νοσοκομείο της Σάμου

admin

Τριάντα στρέμματα έκαψε η φωτιά στο Κοκκάρι Σάμου – Πύραρχος Μιαούλης : «Αποφύγαμε τα χειρότερα»

admin

Έρευνα Φοιτητών του Πανεπιστημίου Αιγαίου για την Ψυχολογική Υποστήριξη Παιδιών σε Σεισμό

admin

Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση και Εκλογές του Συλλόγου Πολυτέκνων Σάμου – Ικαρίας & Φούρνων

admin

Πυρκαγιά στο Κοκκάρι

admin

Τουριστικό Λιμάνι Σάμου: Η θλιβερή εικόνα του παρατημένου φάρου

admin

Ασθενής σεισμική δόνηση στη Σάμο: Πού εντοπίστηκε το επίκεντρο

admin

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: Ανοιχτή Επιστολή στους Δήμους για αθόρυβα βεγγαλικά το Πάσχα

admin

Samos Holidays & Tilos Travel: Νέα Δρομολόγια απο Κουσάντασι για Σάμο – Έναρξη 28 Μαρτίου (Βαθύ) & 21 Απριλίου (Πυθαγόρειο)

admin