06/11/2026
06/11/202611:41
Σαμιακά

Καιρός – Σάμος: Έως και 30 βαθμούς κελσίου το Σαββατοκύριακο!

Γιώργος Πατσομύτης
Γιώργος Πατσομύτης
SAMOS KALOKAIRI

Με αίθριο καιρό και ζέστη ,θα περάσουν το Σ/Κ που μας έρχεται οι κάτοικοι στο νησί της Σάμου και στην Ικαρία. Αναλυτικά θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Παρασκευή  13-5-2022

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Σάββατο  14-5-2022  

Αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 βαθμούς η ελάχιστη έως 27 βαθμούς η μέγιστη.

Κυριακή  15-5-2022

Αίθριος καιρός.Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3  μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 βαθμούς η ελάχιστη έως 30 βαθμούς η μέγιστη.

Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά την πορεία των βροχών και των καταιγίδων εδώ http://www.meteoclub.gr/ergaleia/doppler-radar

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προτιμώμενη πηγή στη Google

Περισσότερα από το Samos24

Δήμοι04.11.26 | 21:57

Δημοτικό Συμβούλιο Ανατολικής Σάμου: Αποχώρησε ο Μ. Μητσός μετά από έντονη αντιπαράθεση με τον Β. Τσεσμελή για τον βιολογικό

Σε έντονη αντιπαράθεση εξελίχθηκε η συζήτηση για τον βιολογικό καθαρισμό της Σάμου, κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, το απόγευμα…

#Κακοκαιρία#Ακτοπλοϊκά