29.9 C
Σάμος
07/07/2024
Πολιτιστικά

Καλοκαιρινές Μαθητικές Συναυλίες από την Πυθαγόρειο Μουσική Σχολή

Η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή, με αφορμή την λήξη του Ωδειακού Έτους, διοργανώνει τις καθιερωμένες Καλοκαιρινές Μαθητικές Συναυλίες όλων των τμημάτων Μουσικών Οργάνων. Οι συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Δυτικής Σάμου, στο Νέο Καρλόβασι, και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους.

Την Κυριακή 30 Ιουνίου στις 19:00, η Πυθαγόρειος Μουσική Σχολή θα παρουσιάσει για πρώτη φορά μια Μαθητική Συναυλία Κλασικής Μουσικής υψηλού επιπέδου. Στην συναυλία αυτή, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε διάσημα έργα Κλασικής Μουσικής, ερμηνευμένα αποκλειστικά από σπουδαστές Μέσης και Ανωτέρας Σχολής των τμημάτων Πιάνου, Βιολιού, Κιθάρας και Τρομπέτας.

Την επόμενη ημέρα, Δευτέρα 1η Ιουλίου στις 20:30, τη σκυτάλη παίρνουν οι σπουδαστές Μπουζουκιού, Ντραμς, Πνευστών, Βιολιού, Κιθάρας (Κλασικής, Ακουστικής και Ηλεκτρικής) και Πιάνου. Στη δεύτερη αυτή συναυλία, θα ακούσουμε τραγούδια λαϊκά, έντεχνα, ροκ, τζαζ, κινηματογραφικής και κλασικής μουσικής.

Οι συναυλίες αυτές αποτελούν μια εξαιρετική ευκαιρία για τους σπουδαστές της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής να παρουσιάσουν τις δεξιότητές τους και να μοιραστούν με το κοινό τα αποτελέσματα της σκληρής τους δουλειάς κατά τη διάρκεια του έτους.

Related posts

Σύλλογος Κουμαραδαίων – Εορτασμός της Αγίας Κυριακής στις 06-07 Ιουλίου

admin

Η Σάμος υποδέχεται το «Aegean Ride 10»

admin

Ολοκληρώνεται το 2ο Φεστιβάλ «Agatha» Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου

admin

Στο Μουσείο Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου ο βαρκαλάς “Άγιος Δημήτριος”

admin

Αναβίωση του Εθίμου του Κλήδονα από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου

admin

2ο Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας Σάμου -Το πρόγραμμα

admin

Πρώτη Έκθεση Φωτογραφίας από το Εργαστήρι Φωτογραφίας της ΜΟΥΣΑΣ ΤΩΝ ΣΑΜΙΩΝ

admin

Φεστιβάλ Αστυνομικής Λογοτεχνίας στη Σάμο

admin

Ημερίδα για τη Φυτοπροστασία της Ελιάς στο Μουσείο Οίνου ΕΟΣ Σάμου

admin