16/09/2025
Σαμιακά

Κατέληξε ο εργάτης που τραυματίστηκε στο κλειστό Γυμναστήριο Σάμου

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ο άτυχος 51χρονος εργάτης κατέληξε το απόγευμα της Τρίτης (9/4). Τα βαρύτατα τραύματα του δεν επέτρεψαν στους γιατρούς να τον κρατήσουν στη ζωή.

Να θυμίσουμε ότι άτυχος άντρας έπεσε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες απο ύψος 9 μέτρων, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών στο κλειστό Γυμναστήριο Βαθέος της πόλης της Σάμου, με τους ιατρούς να διαπιστώνουν εξ αρχής τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη από την πτώση αφού έφερε σοβαρά τραύματα σε όλο του το σώμα και βαριές και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, άμεσα εισήχθη στη ΜΕΘ και διασωληνώθηκε.

Για το περιστατικό έχει ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του ατυχήματος που κατέληξε σε δυστύχημα.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Related posts

«Μας διέλυσαν»: Οργή και απόγνωση αγρότη στη Σάμο για τις ζημιές από αγριογούρουνα

admin

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin

Blue Star Myconos: Τα δρομολόγια από 15/9 έως 31/10

admin