20 C
Σάμος
19/04/2025
Σαμιακά

ΚΚΕ Σάμου: Να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής

Την Κυριακή 25 Ιουνίου το ΚΚΕ θα είναι ακόμη πιο δυνατό στη Σάμο και στο νομό, στηρίζοντας και ενισχύοντας το πανελλαδικό εκλογικό ποσοστό του Κόμματος, για να κρατήσει και να αυξήσει τις 26 έδρες που του έδωσε ο λαός στις 21 Μάη, ήταν το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Βαθύ την Τρίτη 20 Ιουνίου, με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση βουλευτή και υποψήφιο στο νομό Αιτολωακαρνανίας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν η Βάσω Βρυνιώτη υποψήφια στο νομό Σάμου και η Έρη Ρίτσου που εκλέχτηκε στο Βόρειο Τομέα Αθήνας και διεκδικεί εκ νέου την έδρα, όπως και ο Γιώργος Πέρρος στο Δυτικό Τομέα Αθήνας. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στη Σάμο και παντού θα συμβάλλει στο να έχει ο νομός μας δυο κομμουνιστές βουλευτές, όπως επανειλημμένα υπογραμμίστηκε από τους ομιλητές.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλο το νησί με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί στη μάχη του ψηφοδελτίου με στόχο να φτάσει στα χέρια όλου του λαού και της νεολαίας.

Δίνουμε τη μάχη μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες για να κερδηθεί κάθε ψήφος, να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής.

Related posts

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin

Καρλόβασι: Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή – Γκλοπ, μαχαίρια και φλόμπερ στα χέρια της αστυνομίας

admin

Πρόσκληση για Πασχαλινή συνάντηση του Μητροπολίτη Σάμου με τους Φοιτητές

admin