16/09/2025
Σαμιακά

ΚΚΕ Σάμου: Να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής

Την Κυριακή 25 Ιουνίου το ΚΚΕ θα είναι ακόμη πιο δυνατό στη Σάμο και στο νομό, στηρίζοντας και ενισχύοντας το πανελλαδικό εκλογικό ποσοστό του Κόμματος, για να κρατήσει και να αυξήσει τις 26 έδρες που του έδωσε ο λαός στις 21 Μάη, ήταν το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Βαθύ την Τρίτη 20 Ιουνίου, με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση βουλευτή και υποψήφιο στο νομό Αιτολωακαρνανίας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν η Βάσω Βρυνιώτη υποψήφια στο νομό Σάμου και η Έρη Ρίτσου που εκλέχτηκε στο Βόρειο Τομέα Αθήνας και διεκδικεί εκ νέου την έδρα, όπως και ο Γιώργος Πέρρος στο Δυτικό Τομέα Αθήνας. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στη Σάμο και παντού θα συμβάλλει στο να έχει ο νομός μας δυο κομμουνιστές βουλευτές, όπως επανειλημμένα υπογραμμίστηκε από τους ομιλητές.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλο το νησί με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί στη μάχη του ψηφοδελτίου με στόχο να φτάσει στα χέρια όλου του λαού και της νεολαίας.

Δίνουμε τη μάχη μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες για να κερδηθεί κάθε ψήφος, να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής.

Related posts

Παράδοση – παραλαβή στην ΑΣΔΕΝ με πρωταγωνιστές δύο Σαμιώτες αξιωματικούς

admin

Κάλεσμα σωματείων και συλλόγων στη Σάμο για την υγεία – Συγκέντρωση 16/9 στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Eορτάζει το εκκλησάκι των Αγίων Σοφίας, Πίστεως, Ελπίδος και Αγάπης, στο αίθριο του Ιστορικού Αρχείου της Σάμου

admin

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις οι δάσκαλοι και νηπιαγωγοί Σάμου κατά της αξιολόγησης

admin

Σάμος: Η σκληρή αλήθεια μέσα από τα μάτια των πολιτών

admin

Το «Ariadne» αντικαθιστά τα «Lefka Ori»

admin

Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης: «Όχι στα αργύρια του τουρισμού για το ΝΑΤΟ»

admin

Blue Star Myconos: Τα δρομολόγια από 15/9 έως 31/10

admin

Συμμετοχή του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2025

admin