24/05/2026
Σαμιακά

ΚΚΕ Σάμου: Να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής

Την Κυριακή 25 Ιουνίου το ΚΚΕ θα είναι ακόμη πιο δυνατό στη Σάμο και στο νομό, στηρίζοντας και ενισχύοντας το πανελλαδικό εκλογικό ποσοστό του Κόμματος, για να κρατήσει και να αυξήσει τις 26 έδρες που του έδωσε ο λαός στις 21 Μάη, ήταν το μήνυμα της προεκλογικής συγκέντρωσης στο Βαθύ την Τρίτη 20 Ιουνίου, με ομιλητή τον Νίκο Παπαναστάση βουλευτή και υποψήφιο στο νομό Αιτολωακαρνανίας.

Στη συγκέντρωση χαιρέτησαν η Βάσω Βρυνιώτη υποψήφια στο νομό Σάμου και η Έρη Ρίτσου που εκλέχτηκε στο Βόρειο Τομέα Αθήνας και διεκδικεί εκ νέου την έδρα, όπως και ο Γιώργος Πέρρος στο Δυτικό Τομέα Αθήνας. Η ενίσχυση του ΚΚΕ στη Σάμο και παντού θα συμβάλλει στο να έχει ο νομός μας δυο κομμουνιστές βουλευτές, όπως επανειλημμένα υπογραμμίστηκε από τους ομιλητές.

Στο μεταξύ συνεχίζονται οι περιοδείες σε όλο το νησί με την προσπάθεια να έχει επικεντρωθεί στη μάχη του ψηφοδελτίου με στόχο να φτάσει στα χέρια όλου του λαού και της νεολαίας.

Δίνουμε τη μάχη μέχρι ν’ ανοίξουν οι κάλπες για να κερδηθεί κάθε ψήφος, να βγει δυνατός ο λαός το βράδυ της Κυριακής.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές