28/11/2025
Σαμιακά

Κλειστή η εφορία Σάμου στις 2,3 και 4 Ιανουαρίου

Η Δ.Ο.Υ Σάμου ανακοινώνει ότι, για την υλοποίηση του έργου που αφορά στην εφαρμογή της νέας οικονομικής ταξινόμησης εσόδων του λογιστικού σχεδίου της Γενικής Κυβέρνησης, που θα ισχύσει από την 1.1.2019, η Δ.Ο.Υ.  Σάμου και τα Γ.Ε.Φ Καρλοβασίου και Αγίου Κηρύκου δεν θα πραγματοποιήσουν συναλλαγές με το κοινό, ούτε και εσωτερικές μηχανογραφικές εργασίες, που αφορούν στη βεβαίωση, στην είσπραξη, στη διαγραφή και στην επιστροφή φόρων, την Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019, την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και την Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2019.

Οι πολίτες μπορούν να διεκπεραιώσουν τις υποχρεώσεις τους που αφορούν στα συγκεκριμένα αντικείμενα εργασιών των Δ.Ο.Υ. μέχρι το τέλος της επόμενης εργάσιμης ημέρας, δηλαδή της Δευτέρας 7 Ιανουάριου 2019.

Επισημαίνεται ότι οι υπόλοιπες συναλλαγές των ενδιαφερομένων με τις Δ.Ο.Υ. θα πραγματοποιούνται κανονικά, κατά τις ώρες εισόδου του κοινού

Related posts

Υποστηρικτικό πρόγραμμα για γυναίκες με καρκίνο μαστού από τον Ιανουάριο

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου 2025 στη Σάμο

Παρουσίαση του «Ούντο» της Έλενας Χουσνή στο Μαλαγάρι με συνδιοργανωτή τον «ΕυΠο»

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου