22.8 C
Σάμος
30/05/2025
Πολιτικά

Κοπή της πίτας των εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής

Ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Μανώλης Κουτουλάκης, την Παρασκευή 4.3.2022, στην έδρα της Γενικής Γραμματείας στη Μυτιλήνη, σε εκδήλωση για τη στοχοθεσία και τον προγραμματισμό του 2022, έκοψε την πίτα των εργαζομένων. Στην εκδήλωση πραγματοποίησε αγιασμό,ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ερεσού και Πλωμαρίου, κκ Ιάκωβος.

Ανταποκρινόμενοι στην πρόσκληση του ΓΓ, παρευρέθηκαν επίσηςoεκπρόσωπος του Βουλευτή της Ν.Δ και αντιπροέδρου της Βουλής κ. Χαράλαμπου Αθανασίου, κ. Γιώργος Στρατηγέλλης, ο Διοικητής της 98 ΑΔΤΕ Υποστράτηγος Δημήτριος Τσιπίδης, ο Περιφερειακός Αστυνομικός Διοικητής Βορείου Αιγαίου κ. Ελευθέριος Ντουρουντούς, ο εκπρόσωπος του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Λιμενάρχης Μυτιλήνης κ. Χαράλαμπος Ψυχογιός,ο εκπρόσωπος του Δήμου Μυτιλήνης Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Παναγιώτης Τσακύρης, η εκπρόσωπος του Δήμου Δυτικής Λέσβου Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Αφροδίτη Βατή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου κ. Ευάγγελος Μυρσινιάς, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Τμήματος του ΤΕΕ Βορείου Αιγαίου κ. Ευστράτιος Μανωλακέλλης,ο Διοικητής του Νοσοκομείου Μυτιλήνης κ. Γεώργιος Καμπούρης,ο Πάρεδρος του  Νομικού Συμβουλίου του Κράτους κ. Νικόλαος Κουφογιάννης και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λέσβου κ. Προκόπης Τζιμής.

Ο κ. Κουτουλάκης, αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, εξήρε το έργο καθενός προσωπικά στον τομέα ευθύνης του και δήλωσε ότι τους θεωρεί συμμάχου ςστην προσπάθεια του καταβάλλει η Γενική Γραμματεία για την αναπτυξιακή πορεία της Λέσβου και γενικότερα των νησιωτικών περιοχών ευθύνης της.Υπογράμμισε για μια ακόμα φορά ότι η προσπάθεια είναι συνολική, τονίζοντας ότι «…κανένας δεν περισσεύει…»δηλώνοντας σίγουρος για τη θετική έκβαση των προσπαθειών και την επίτευξη των αναπτυξιακών στόχων που έχουν τεθεί.

Στη συνέχεια, ευχαρίστησε τους εργαζομένους της Γενικής Γραμματείας για τις προσπάθειες που καταβάλλουν, ανταποκρινόμενοι στο ευρύ, πολύπλευρο και απαιτητικό έργο που καθημερινά καλούνται να διεκπεραιώσουν.Υπηρετώντας σε μια αποκεντρωμένη Κυβερνητική δομή με ευρύ φάσμα αρμοδιοτήτων, που σχετίζονται με την ανάπτυξη των νησιών, την ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς, τα έργα υποδομών, το δομημένο περιβάλλον, στοχεύουν στην ανάδειξη της νησιωτικότητας σε πλεονέκτημα.

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου: Εκλογή Συνέδρων την Κυριακή 1η Ιουνίου ενόψει του 5ου Συνεδρίου

admin

Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Σάμου προς Δ.Ε.Ε.Π. Ν.Δ.: «Η επικοινωνία δεν είναι ουσία, ούτε οι υποσχέσεις έργο»

admin

ΔΕΕΠ Νομού Σάμου -Επίσκεψη Υφυπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Στέφανου Γκίκα

admin

Η Τομεακή Επιτροπή του ΚΚΕ απαντά στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ για την επίσκεψη Κουτσούμπα

admin

Απάντηση Βουλευτή Σάμου σε Κουτσούμπα: “Η Σάμος προτεραιότητα με σειρά έργων”

admin

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη του Δ. Κουτσούμπα στη Σάμο

admin

Δ. Κουτσούμπας στο Βαθύ Σάμου: “Ηρωικές οι προσπάθειες των υγειονομικών”

admin

Συνάντηση του Δ. Κουτσούμπα με τον δήμαρχο της Ικαρίας

admin

Κικίλιας σε Δήμαρχο Φούρνων: Επιβεβαίωση για καταβολή του μεταφορικού ισοδύναμου & έμφαση στο έργο του πλωτού ασθενοφόρου

admin