28/11/2025
Σαμιακά

Κορωνοϊός- 60 ημέρες χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα η Σάμος

 

60 ημέρες χωρίς επιβεβαιωμένο κρούσμα το νησί της Σάμου

«Μετά από 60 ημέρες από τότε που και στη χώρα μας ξεκίνησαν τα πρώτα επιβεβαιωμένα κρούσματα, το νησί μας συνεχίζει να λέει όχι στον ιό!(Κορωνοϊός)» αναφέρει  ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, κ. Νίκος Στεφανής.

Και συνεχίζει . «Η Κυβέρνηση έλαβε γρήγορα μέτρα. Οι πολίτες ακολούθησαν και εφάρμοσαν τις οδηγίες. Οι κάτοικοι της Σάμου έκαναν αυτό που έπρεπε και κράτησαν έως και σήμερα σε αρνητικά επίπεδα τα κρούσματα. Οι συμπολίτες μας είναι αισιόδοξοι για το μέλλον και θα πρέπει να συμβουλεύουμε όσους έχουν την διάθεση να δημιουργήσουν κακές εντυπώσεις σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο νησί μας να σταματήσουν τα σχόλια και την γκρίνια.

Είμαστε λίγο πριν την έξοδο έστω και προσωρινά από την κρίση. Έχουμε μπροστά μας ένα καλοκαίρι που πολλοί από εμάς στηριζόμαστε στον τουρισμό.

Το προσωπικό του Γ.Ν. Σάμου κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά να κάνει ξεπερνώντας καθημερινά τις δυνατοτήτες του.

Όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε!

Μένουμε αισιόδοξοι, μένουμε σπίτι!» καταλήγει ο διοικητής του Νοσοκομείου Σάμου.

Related posts

Υποστηρικτικό πρόγραμμα για γυναίκες με καρκίνο μαστού από τον Ιανουάριο

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου 2025 στη Σάμο

Παρουσίαση του «Ούντο» της Έλενας Χουσνή στο Μαλαγάρι με συνδιοργανωτή τον «ΕυΠο»

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου