18.9 C
Σάμος
01/06/2025
Πολιτιστικά

«Κρητική Βραδιά» απο τον Χορευτικό Ομίλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ

Μια υπέροχη ‘Κρητική Βραδιά’ ζήσανε τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ την Τετάρτη 1η Νοεμβρίου 2017 στην αίθουσα της Μαρίνας Πυθαγορείου, εγκαινιάζοντας μια νέα θεματική ενότητα του ΧΟΡ.Ο.Σ με βραδιές αφιερωμένες σε τόπους και τους χορούς, τα έθιμα καθώς και άλλα στοιχεία της παράδοσης τους.

Η έναρξη έγινε με τιμώμενη περιοχή την Κρήτη και οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να ακούσουν ήχους και μουσικές, να χορέψουν, να πιούν και να γευτούν το μεγαλείο της Κρητικής παράδοσης.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ ευχαριστεί θερμά τα μέλη και τους φίλους του για τη συμμετοχή τους στην εκδήλωση, καθώς και για τις ετοιμασίες στα φαγητά που πλαισίωσαν τον πλούσιο μπουφέ.

Στόχος είναι οι βραδιές αυτές να συνεχιστούν, με αφιέρωμα σε περιοχές και χορευτικά μοτίβα που όλοι μας αγαπάμε, αποδεικνύοντας πως ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ προσφέρει στιγμές παράδοσης και πολιτισμού στη ζωή της Σάμου.

Related posts

Σάμος 2025: Το Φεστιβάλ «Ηραία-Πυθαγόρεια» υπόσχεται ένα καλοκαίρι γεμάτο τέχνη, επιστήμη & ιστορία

admin

Ο Χρίστος Λάνδρος παρουσίασε την πολιτιστική κληρονομιά της Σάμου σε μαθητές

admin

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στον Νίκο Γκάτσο από τη «Μούσα των Σαμίων»

admin

Στους Σκοπούς της Αγάπης”: Συγκλονιστική παράσταση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος Σάμου “Ο Καπετάν Λαχανάς”

admin

«Ανοιχτές Πόρτες» στο Μουσείο Οίνου

admin

Ο Μικρός Πρίγκιπας «συνάντησε» μαθητές του ΓΕΛ Καρλοβάσου στη Βιβλιοθήκη Σάμου

admin

ΘΟΣ Σάμου: Δύο έργα του Βασίλη Κατσικονούρη για τα 40 της χρόνια

admin

«Η Θάλασσα και ο Γέρος» με τον Τάσο Νούσια έρχεται στη Σάμο για δύο παραστάσεις

admin

Η «Μούσα των Σαμίων» τιμά τον Νίκο Γκάτσο με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα

admin