17.9 C
Σάμος
14/03/2025
Σαμιακά

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη πόλη της Σάμου για την περιφορά των Επιταφίων την Μ. Παρασκευή

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

Η Λιμενική Αρχή Σάμου ανακοινώνει τη διακοπή της κυκλοφορίας οχημάτων στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Σάμου την Μεγάλη Παρασκευή 03-05-2024, από τις 20:45 έως το πέρας των εκδηλώσεων, λόγω της περιφοράς των Ιερών Επιταφίων.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί η κυκλοφορία οχημάτων και θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση κάθε τροχοφόρου επί της παραλιακής οδού Θεμ. Σοφούλη, από το ύψος του παλαιού επιβατικού λιμένα Σάμου έως την κάθετη οδό Ι. Λεκάτη (Γεφυράκι), και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Ο φορέας διαχείρισης θα λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα σήμανσης και προφύλαξης σε συνεργασία με το Γραφείο Τροχαίας, για την αποφυγή ατυχημάτων και την έγκαιρη ενημέρωση των οδηγών.

Από τις απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα της 79 ΑΔΤΕ, του Λιμενικού Σώματος, της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής και τα ασθενοφόρα, των οποίων η διέλευση θα επιτρέπεται μόνο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και κατόπιν ενημέρωσης του επικεφαλής των αστυνομικών μέτρων.

Οι παραβάτες θα τιμωρούνται βάσει των προβλεπόμενων κυρώσεων του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και του Κώδικα Δημοσίου Ναυτικού Δικαίου.

Proteas Blu Resort

Related posts

Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου: Ανοιχτή Επιστολή στους Δήμους για αθόρυβα βεγγαλικά το Πάσχα

admin

Samos Holidays & Tilos Travel: Νέα Δρομολόγια απο Κουσάντασι για Σάμο – Έναρξη 28 Μαρτίου (Βαθύ) & 21 Απριλίου (Πυθαγόρειο)

admin

Στρογγυλή Τράπεζα στη Σάμο: Γυναίκες συζητούν για Ισότητα και Δικαιώματα

admin

Δίωξη αγριόχοιρων: Πρόσκληση για συμμετοχή κυνηγών από τη Διεύθυνση Δασών Σάμου

admin

Παραλιακό μέτωπο Σάμου: Απογοητευτική η εικόνα πριν την έναρξη της σεζόν

admin

Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου

admin

«Υγρό Πυρ 2025»: Άσκηση ετοιμότητας στο Κοκκάρι Σάμου

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σάμο: Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο δίνει το παράδειγμα

admin

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαθηματικών στη Δυτική Σάμο

admin