15/09/2026
Πολιτικά

Μάνος Λογοθέτης:«Το ΚΥΤ Σάμου πρέπει να φύγει από το Βαθύ.Όχι η μεταφορά του στους Μυτιλινιούς»

μανος

Ο πολιτευτής της ΝΔ νομού Σάμου κ. Μάνος Λογοθέτης με δήλωση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook τονίζει οτι το ΚΥΤ Σάμου θα πρέπει να  φύγει απο το Βαθύ της Σάμου, υποστηρίζοντας ταυτόχρονα, οτι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μεταφερθεί όμως στους Μυτιλινιούς. Ο κ. Λογοθέτης ζητά την άμεση δημοσιά συνεδρίαση των άρχων του νησιού για το θέμα .

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Λογοθέτη.

Το κέντρο μεταναστών πρέπει να φύγει από το Βαθύ οπωσδήποτε! Το κέντρο μεταναστών δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να μεταφερθεί στους Μυτιλινιούς!

Οι αρχές του τόπου, βουλευτής, δήμαρχος και αντιπεριφερειάρχης πρέπει άμεσα να συνεδριάσουν δημόσια και να προτείνουν λύση! Οτιδήποτε άλλο δεν είναι ρεαλιστικό και δεν αξίζει στους Σαμιώτες! Οι προτάσεις πρέπει να είναι ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες άμεσα!

Το πρόβλημα έχει πλέον ξεπεράσει τις αντοχές μας και η κατάσταση κινδυνεύει να καταστεί επικίνδυνη για την ομαλότητα του κοινωνικής και οικονομικής ζωής του τόπου στην πιο κρίσιμη περίοδο!

Αυτή είναι η άποψη μου για όσους ρωτούν! 3 χρόνια πριν διεκδίκησα την ψήφο σας σήμερα επιζητώ την σύνεση και την ήρεμια όλων προκειμένου να μην πληγώσουμε τον τόπο μας!

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Συνάντηση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Θάνου Πλεύρη με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Σάμου

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Οργανωμένη αποχώρηση 223 ατόμων από τη Σάμο

Στεφανάδης προς Πλεύρη για τους 205 παράνομους μετανάστες: «Η Σάμος δεν μπορεί να είναι εύκολη λύση»

Ερώτηση Αυτιά σε Κομισιόν: «Έλεγχος σε αγορές ακινήτων από τρίτες χώρες σε διασυνοριακές περιοχές»

Το συλλυπητήριο μήνυμα του Ανδρέα Ξανθού για τον θάνατο του Νίκου Κακλαμάνη