31.1 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

Μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χώρας υιοθέτησαν.. δύο πανέμορφες γάτες

Περιγραφή εικόνας

Με στόχο την καλλιέργεια της φιλοζωίας και την ευαισθητοποίηση των παιδιών προς τα αδέσποτα, το δημοτικό Σχολείο Χώρας υλοποιεί μια ξεχωριστή πρωτοβουλία και υιοθέτησε δύο πανέμορφες γάτες.

Η οικογένεια και το σχολείο, δυο σημαντικοί φορείς που διαμορφώνουν τους χαρακτήρες των ανθρώπων είναι σημαντικό να μάθουν στα παιδιά μας να συμβιώνουν, να σέβονται και να φροντίζουν τα ζώα.

Με πρωτοβουλία της διευθύντριας μας Ευαγγελία Ζέρβα, του συλλόγου διδασκόντων και με τη συνδρομή του Δήμος Ανατολικής και του υπαλλήλου Γιώργος Στάμος οι γατούλες όπως απαιτεί ο νόμος, μεταφέρθηκαν στον κτηνίατρο Αντώνης Καραμηνάς στειρώθηκαν, εμβολιάστηκαν, τσιπαρίστηκαν, αποπαρασιτώθηκαν και εξετάστηκαν ότι είναι υγιείς για να συνυπάρχουν με μαθητές και εκπαιδευτικούς στο χώρο του σχολείου.

Βαγγέλης Καρράς.

Related posts

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin