28/11/2025
Σαμιακά

Μαμάδες θήλασαν τα παιδιά τους στη πλατεία Πυθαγόρα

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Εβδομάδας Μητρικού Θηλασμού, το Πανελλήνιο Δίκτυο Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού διοργάνωσε τον 9ο Πανελλαδικό Ταυτόχρονο Δημόσιο Θηλασμό σε περισσότερες από 50 πόλεις της Ελλάδας.

Μητέρες από τη Σάμο, μέλη του Δικτύου Εθελοντικών Ομάδων Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού, συμμετείχαν στη Πανελλήνια δράση που έγινε το πρωί της Κυριακής (4/11) στο καφέ «San Allote» στη πλατεία Πυθαγόρα με σκοπό την προώθηση, υποστήριξη, ενημέρωση, ενθάρρυνση και ανταλλαγή πληροφοριών, σχετικά με το μητρικό θηλασμό.

Η κ. Μαρίνα Βουδούρη, υπεύθυνη της δράσης στη Σάμο, μιλώντας στο Samos24, έστειλε το δικό της μήνυμα, ότι ο μητρικός θηλασμός σε δημόσιο χώρο δεν είναι ντροπή και ότι είναι καλύτερος ο φυσικός τρόπος διατροφής από την αγορά σκευασμάτων.

Ανάλογη δράση έγινε και στην Ικαρία.

Related posts

Υποστηρικτικό πρόγραμμα για γυναίκες με καρκίνο μαστού από τον Ιανουάριο

Απογραφή ζωικού κεφαλαίου 2025 στη Σάμο

Παρουσίαση του «Ούντο» της Έλενας Χουσνή στο Μαλαγάρι με συνδιοργανωτή τον «ΕυΠο»

Γενική Συνέλευση και εκλογές του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου στις 4 και 5 Δεκεμβρίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

Απεβίωσε ο Νικόλαος Σούτος – Επιθυμία της οικογένειας για δωρεές αντί στεφάνων σε φορείς της Σάμου