26.9 C
Σάμος
03/07/2025
Πολιτικά

Μανώλης Κάρλας: Συμπατριώτες της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων έχουμε δικαιώματα συνταγματικά κατοχυρωμένα και στην Υγεία.

Banner Samos24

ΤΟ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
Αυτόν τον καιρό τα κακά μαντάτα όλο και πληθαίνουν.
Η γυναίκα της Κω, η νεαρά έγκυος από τη Νέα Μάκρη, ο νεαρός που ξεψύχησε αβοήθητος στη μέση του δρόμου περιμένοντας μάταια κι αυτός το ΕΚΑΒ, η τυχερή γιαγιά από τον Εύδηλο Ικαρίας και ο μεσόκοπος απ’ το Καρλόβασι της Σάμου που τη γλύτωσαν φτηνά πάνω στην καρότσα του φορτηγού του γείτονα , σήμερα- αύριο εσύ , όλοι μας τραγικοί μάρτυρες της αναλγησίας του κοινωνικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας.
Κι αν η ανάγκη μας κάνει να επισκεφθούμε περιφερειακά ιατρεία, τα ΚΥ ή τα Νοσοκομεία του Νομού μας δεν θα βρούμε σε κάποια αγροτικό γιατρό, επαρκές νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό ή γιατρούς ακόμα και βασικών ειδικοτήτων και τον κατάλληλο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό ( μαγνητικό τομογράφο κ.λ.π.) για την ολοκληρωμένη ενάσκηση της Ιατρικής στα νησιά μας.
Όσο για το ΕΚΑΒ αναζητά εναγώνια πληρώματα και στέγη.
Συμπατριώτισσες και συμπατριώτες της Σάμου, της Ικαρίας και των Φούρνων έχουμε δικαιώματα συνταγματικά κατοχυρωμένα και στην Υγεία.
Ως πότε θα φαίνεται ότι τα ανταλλάσσουμε αντί πινακίου φακής ή και με τα ψίχουλα από την Τράπεζα της ανάλγητης νεοφιλελεύθερης Δεξιάς;
Υπάρχει ο δρόμος της διεκδίκησης και των αγώνων για πολιτική αλλαγή.
Σταθερά, τολμηρά, μπροστά λοιπόν, αλλά για μια δίκαιη και ευημερούσα κοινωνία με ένα νέο Εθνικό Σύστημα Υγείας στην υπηρεσία των πολιτών και όχι των νόμων του κέρδους .
Μανώλης Νικ. Κάρλας
Γιατρός
Υποψήφιος βουλευτής Νομού Σάμου με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

 

Related posts

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Εκλογές Κεντρικής Επιτροπής στο Βόρειο Αιγαίο – Το εκλογικό κέντρο στη Σάμο

admin

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου στη Σάμο λόγω πυρκαγιάς στη Χίο

admin

Πορεία ΚΚΕ στη Σάμο κατά της εμπλοκής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

admin