27/06/2026
Σαμιακά

Μεγάλη μείωση παρουσιάζουν οι αφίξεις εξωτερικού και εσωτερικού στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

AERODROMIO SAMOU

 

Μεγάλη μείωση παρουσιάζουν οι αφίξεις εξωτερικού και εσωτερικού στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος», σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία.

 Όσον αφορά τις πτήσεις εξωτερικού ο μήνας Ιούλιος παρουσιάζει μείωση 80,2% (13.288 αφίξεις επιβατών έναντι 67.225 το 2019) και ο Αύγουστος μείωση 74,5% (17.303 αφίξεις έναντι 67.977 το 2019).

Στις αφίξεις εσωτερικού η μείωση που καταγράφηκε από τον Μάρτιο είναι 36,8%, τον Απρίλιο 95.8%, τον Μάϊο 82,1%, τον Ιούνιο 52,4%, τον Ιούλιο 41,4% και τον Αύγουστο 33,6%.

Μέχρι στιγμής η κίνηση στο αεροδρόμιο της Σάμου καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και σε σχέση με πέρυσι κυμαίνεται στο -42,9% στις πτήσεις εσωτερικού και -86,4% στις πτήσεις εξωτερικού.

Μεγάλη μείωση παρουσιάζουν οι αφίξεις εξωτερικού και εσωτερικού στο αεροδρόμιο «Αρίσταρχος ο Σάμιος»

Πηγή Σαμιακό Βήμα

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αλλαγή πλοίου στη Blue Star αφήνει εκπαιδευτικούς χωρίς καμπίνα στη γραμμή προς Καβάλα

Τοποθετήθηκαν απινιδωτές στα λιμάνια Ικαρίας και Φούρνων

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου Σάμου για Βοηθούς Νοσηλευτικής

Συγκέντρωση υπογραφών για τις παιδικές χαρές του Βαθιού. Σύσκεψη γονέων ζητά άμεσες παρεμβάσεις

11 αταυτοποίητοι νεκροί επί χρόνια στα ψυγεία του Νοσοκομείου Σάμου

Η Λαϊκή Συσπείρωση απέχει από τη διαδικασία για τις ανεμογεννήτριες