26.7 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

Με απόλυτη επιτυχία οι αγώνες δρόμου “Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη”

Περιγραφή εικόνας

Mε επιτυχία πραγματοποιήθηκαν οι αγώνες δρόμου με την επωνυμία «Τρόπαιο Λυκούργου Λογοθέτη» το πρωί της Κυριακή, 12 Μαΐου, στο Καρλόβασι, με διοργανωτές τον δήμο Σάμου και τον ΔΟΠΠΟΝΑΣ και με την υποστήριξη της 79 ΑΔΤΕ.

Οι διοργανωτές με τα επιτελεία τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία των προηγούμενων χρόνων κατάφεραν και έφεραν σε πέρας την πολύ δύσκολη διοργάνωση, κυρίως των μεγάλων αποστάσεων εκτός σταδίου.

Πάνω από 320 αθλητές και αθλήτριες πήραν μέρος στις τρεις διαδρομές που ήταν, τα 1.000 μέτρα για αγόρια και κορίτσια Δημοτικού, και πέντε και δέκα χιλιόμετρα για τις μεγαλύτερες ηλικίες.

Για άλλη μια χρονιά, στην άψογη διοργάνωση συνέβαλαν η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Παράρτημα Σάμου,το Αστυνομικό Τμήμα Καρλοβάσου, ο Λιμενικός σταθμός Καρλοβάσου και επιχειρηματίες.

Tα μετάλλια και τα κύπελλα στους νικητές/τριες απένειμαν μεταξυ άλλων η οικοδέσποινα των αγώνων, πρόεδρος του ΔΟΠΠΟΝΑΣ κ. Άννη Ανδρεάδου και ο Αντιδήμαρχος Καρλοβάσου, κ. Τάσος Καλατζής.

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ ΕΔΩ 

Related posts

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin

25χρονη τουρίστρια χάθηκε σε πεζοπορία – Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

admin