18/06/2026
Σαμιακά

Με κάθε επισημότητα τιμήθηκε ο προστάτης του στρατού ξηράς από την 79 ΑΔΤΕ

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις εορτασμού του Αγίου Γεωργίου, Προστάτη του Στρατού Ξηράς, στο Στρατόπεδο Τχη (ΠΖ) Αιμιλίου Πούλμαν.

Τη δοξολογία και την κατάθεση στεφάνου, ακολούθησε η παρουσίαση Έκθεση – επίδειξη Οπλικών Συστημάτων και Οχημάτων καθώς και παρουσίαση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της ΑΔΤΕ, στο πλαίσιο εκτέλεσης της αποστολής της.

Η ημερήσια διαταγή του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε: «Είμαστε σήμερα και θα είμαστε πάντα η ισχυρή δύναμη αποτροπής κάθε πιθανού επιβολέα της χώρας μας. Έτοιμοι να υπερασπιστούμε τα ιερά και τα όσια των Ελλήνων…Ο Ελληνικός στρατός είναι σήμερα πιο ισχυρός από κάθε άλλη φορά. Η προσπάθεια για την περαιτέρω ισχυροποίησή του δεν σταματά ποτέ. Με τη βοήθεια της Πολιτείας και τις θυσίες του ελληνικού λαού, προχωράμε σταθερό στον εκσυγχρονισμό, υιοθετώντας νέες τεχνολογίες κι οπλικά συστήματα ανανεώνοντας ταυτότητα το ανθρώπινο δυναμικό. Είμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε το στήριγμα και η υπερηφάνεια των Ελλήνων. Παραμένουμε κοντά στην κοινωνία αποτελώντας έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους κοινωνικής προσφοράς προς τον λαό, απ’ο τον οποίον προερχόμαστε και προς όφελος του οποίου υπάρχουμε κι αναπνέουμε”.

Εθνοφύλακες ετοίμασαν την «παραδοσιακή γιορτή» και μοιράστηκε στους παρευρισκομένους

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου