25.5 C
Σάμος
08/07/2025
Σαμιακά

Μικρής έκτασης επεισόδια στη ΚΕΔ Σάμου

Banner Samos24

Εργαζόμενοι του κέντρου ειχαν μπει σε κοντεινερ για να προστατευτούν απο την ρίψη πετρών  

Μικρής έκτασης επεισόδια σημειώθηκαν σήμερα το μεσημέρι στη ΚΕΔ Σάμου μεταξύ δυο ομάδων αιτούντων άσυλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεγάλος αριθμός ατόμων απο τη Σιέρρα Λεόνε, έλαβε αρνητική απάντηση στην αίτηση που είχαν καταθέσει για την χορήγηση ασύλου. Η αρνητική απόφαση της Υπηρεσίας Ασύλου Σάμου συνάντησε την έντονη δυσαρέσκεια των μεταναστών με αποτέλεσμα να οργανωθεί ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας εντός της ΚΕΔ.

Κατά την διάρκεια της διαδήλωσης, μια άλλη ομάδα αποτελούμενη απο Παλαιστινίους, μπήκε σε χώρους διαμονής, με σκοπό την κλοπή με αποτέλεσμα να γίνουν αντιληπτοί και η κατάσταση να κλιμακωθεί μεταξύ των δυο ομάδων, οδηγώντας σε μικρής έκτασης επεισόδια.

Άμεσα στο σημείο, επενέβησαν δυο διμοιρίες συνοριοφυλάκων για να τερματίσουν τα επεισόδια, καθώς και η ομάδα Δίας όπου προέβη σε προσαγωγές ατόμων που επιχείρησαν να αφαιρέσουν προσωπικά αντικείμενα από διαμένοντες στη δομή.

 

Related posts

Η Σάμος γέφυρα γνώσης και διεθνούς συνεργασίας: Φοιτητές του εξωτερικού στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

admin

Η αντίδραση του Γιάννη Μάρκου στην παραίτηση του προέδρου των Κουμαίικων

admin

Σωματείο Τουρισμού – Επισιτισμού Σάμου: Καμία εργασία σε εξοντωτικές θερμοκρασίες!

admin

Σάμος: Υποχρεωτική παύση εργασιών σε εξωτερικού χώρους και Delivery λόγω καύσωνα τη Δευτέρα

admin

Ο Μητροπολίτης Σάμου στην παρουσίαση του Τοπικού Σχεδίου Ανάπτυξης – Ανακοινώσεις Υπ. Πολιτισμού

admin

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

admin

Κλήσεις για καταθέσεις σε Δήμαρχο και Συμβούλους για την κεραία κινητής τηλεφωνίας στα Ρεματαίικα Πλατάνου Σάμου

admin

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Σάμου: Προτάσεις για αναβάθμιση Σχολικών υποδομών στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

admin

Σάμος: Ανάκαμψη-ρεκόρ τον Ιούνιο στις αφίξεις επιβατών από την Τουρκία μετά την αρχική κάμψη

admin