28.3 C
Σάμος
03/08/2025
Περιφερειακά

Μουτζούρης απο την Σάμο: Θα είμαι ξανά ανεξάρτητος υποψήφιος περιφερειάρχης – Δεν θα επιδιώξω χρίσματα

Περιγραφή εικόνας

«Στις προηγούμενες εκλογές κατήλθα ανεξάρτητος υποψήφιος Περιφερειάρχης. Το ίδιο θα κάνω και στις επόμενες εκλογές το 2023», δήλωσε από την Σάμο κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ, ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κωνσταντίνος Μουτζούρης.

«Δεν θα επιδιώξουμε χρίσματα. Στην αυτοδιοίκηση καλό είναι κανείς να έχεις τις πολιτικές πεποιθήσεις τις οποίες διατηρεί, αλλά στην τοπική αυτοδιοίκηση καλό είναι να έχεις την ανεξαρτησία της σκέψεως και της δράσεως. Αν τα κάνεις καλά θα κριθείς ευμενώς στις εκλογές, αν δεν τα κάνεις καλά θα κριθείς δυσμενώς» δήλωσε ο Περιφερειάρχης.

Related posts

12 νέα πυροσβεστικά οχήματα ενισχύουν το Βόρειο Αιγαίο

admin

«Πρόγραμμα Εορτασμού της 6ης Αυγούστου – Μεταμορφώσεως του Σωτήρος – Ημέρα της 201ης Επετείου της Ναυμαχίας της Μυκάλης»

admin

Χαιρετισμός Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου για συμπλήρωση 113 χρόνων απο την απελευθέρωση της Ικαρίας

admin

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου στην Ικαρία

admin

Συνάντηση Υφυπουργού Ναυτιλίας Στέφανου Γκίκα με Περιφερειάρχες Νησιωτικών Περιοχών

admin

«Θα ξεσηκωθούμε πάλι»: Προειδοποίηση Μουτζούρη για το μεταναστευτικό στα νησιά

admin

Στο πλευρό των επισκευαστών οχημάτων ο Κώστας Μουτζούρης

admin

Η πολιτική προστασία για τα νησιά μας θα πρέπει να γίνει προτεραιότητα στην πράξη

admin

Θωράκιση απέναντι στην κλιματική αλλαγή: Ξεκίνησαν έργα-κλειδιά  συνολικού 8,7 εκατ. ευρώ για το Βόρειο Αιγαίο

admin