26/02/2025
Σαμιακά

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής

Νέα επιστολή διαμαρτυρίας προς τον υπουργό ναυτιλίας και νησιωτικής πολιτικής απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, Γιώργος Κυριαζής.

Αναλυτικά η επιστολή:

Κύριε Υπουργέ,

Επανερχόμαστε στο θέμα των ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών για το Νομό Σάμου, και σας ενημερώνουμε ότι συνεχίζεται η απαράδεκτη κατάσταση να μην φορτώνονται από Πειραιά όχι μόνο τα φορτηγά με ξηρό φορτίο αλλά και εκείνα που μεταφέρουν νωπά προϊόντα.

Ενώ  εβδομαδιαίως πραγματοποιούνται αρκετά δρομολόγια πλοίων για το Νομό  Σάμου και δεν θα έπρεπε να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα, αντιθέτως βλέπουμε ότι παραμένουν.

Ειδικότερα τον μήνα Αύγουστο, όπου έχουμε αύξηση της τουριστικής κίνησης και η ανάγκη τροφοδοσίας είναι μεγάλη, η καθυστέρηση της μεταφοράς των νωπών προϊόντων και με το ενδεχόμενο αλλοίωσης τους, αλλά και της έλλειψης προϊόντων πρώτης ανάγκης δημιουργούν τεράστια προβλήματα στις επιχειρήσεις, στον τουρισμό και στους κατοίκους.

Παρακαλούμε όπως επιληφτείτε του θέματος.

 

width="500" height="500"/>

Related posts

Πρόγραμμα Ιερών ακολουθιών Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής

admin

Νοσοκομεία Σάμου-Ικαρίας: Το ΚΚΕ αντιδρά στην απάντηση του υπουργού υγείας

admin

Ξεχωριστή βράβευση για τους Σαμιώτες στρατηγούς από τη Μητρόπολη

admin

“Η παιδιατρική κλινική δεν έκλεισε” – Οι δηλώσεις του διοικητή του Νοσοκομείου Σάμου

admin

Έντονη αντίδραση του Ιατρικού Συλλόγου για το κλείσιμο της Παιδιατρικής Κλινικής

admin

ΕΝΗΜΑΕΚ: Ελλείψεις προσωπικού στα αεροδρόμια Σάμου και Ικαρίας

admin

Ξεκινούν τα δρομολόγια τον Μάρτιο: Dodekanisos Pride από το Πυθαγόρειο!

admin

Το Εργατικό Κέντρο για το κλείσιμο της Παιδιατρικής στο Νοσοκομείο της Σάμου

admin

Εκδήλωση για τον Οινοτουρισμό στη Σάμο: «Χαρίζοντας Οινοτουριστικές Εμπειρίες»

admin