17/06/2026
Δήμος

Νέα επιστολή του Δημάρχου Σάμου προς τον Δημήτρη Βίτσα

Νέα επιστολή του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, προς τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολίτικης, Δημήτρη Βίτσα, για την επίσπευση των διαδικασιών για την αποσυμφόρηση του ΚΥΤ Σάμου.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Αγγελόπουλου . 

Kύριε Υπουργέ,
Κατά την επίσκεψη αντιπροσωπείας φορέων της Σάμου, στο Γραφείο σας, την Τρίτη 4/12/2018, υπήρξε ρητή δέσμευση για την αποσυμφόρηση του Κ.Υ.Τ. Σάμου, με τη μεταφορά στην ενδοχώρα 2.000 ατόμων έως την 16/12/2018.
Λαμβανομένου υπόψη ότι οι μέχρι σήμερα απομακρύνσεις είναι αμελητέες και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, θα παρακαλούσα για την προσωπική σας παρέμβαση προς τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, προκειμένου, αυτή τη φορά, οι εξαγγελίες να μετουσιωθούν σε πράξη και να γίνουν τα πρώτα βήματα για την αποκατάσταση του αισθήματος εμπιστοσύνης της τοπικής κοινωνίας προς τους κεντρικούς φορείς.

Ο

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΜΟΥ

ΜΙΧΑΛΗΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Δύο προσλήψεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου, ναυαγοσώστης και υπάλληλος γραφείου

Παπαθεοφάνους προς Πλεύρη: «Η τοπική κοινωνία ξαναζεί την ανησυχία του 2015»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο

Στα 140.000 ευρώ το κονδύλι για τις πολιτιστικές δράσεις του Δήμου Ανατολικής Σάμου