12/09/2025
Σαμιακά

Νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος του PHILOS

Το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ.), στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος: «Ολοκληρωμένη επείγουσα παρέμβαση υγείας για την προσφυγική κρίση – PHILOS», που χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης (AMIF) της Γενικής Διεύθυνσης Μετανάστευσης & Εσωτερικών Υποθέσεων (DG Migration and Home Affairs) της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίευσε στην ιστοσελίδα του πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος που αφορά στην πλήρωση οκτώ θέσεων εργασίας.

Η πρόσκληση αφορά στην επιπλέον στελέχωση του προγράμματος με ιατρούς (ειδικότητας παιδιατρικής, μαιευτικής – γυναικολογίας, καρδιολογίας, γενικής ιατρικής – παθολογίας) και διαπολιτισμικούς διαμεσολαβητές αραβικής γλώσσας που θα εργαστούν στο Πρωτοβάθμιο Εθνικό Δίκτυο Υγείας Μυτιλήνης και στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, στο κέντρο υγείας Κω, καθώς και στα Γενικά Νοσοκομεία Χίου και Σάμου.

Τα νέα στελέχη θα ενισχύσουν περαιτέρω το Εθνικό Σύστημα Υγείας των εν λόγω περιοχών και θα συμβάλλουν στην παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας και ψυχοκοινωνικής υποστήριξης σε πρόσφυγες/μετανάστες που διαμένουν στα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης αυτών των νησιών.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι μέχρι την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 15:00.

Για το πλήρες κείμενο της προκήρυξης καθώς και επιπλέον πληροφορίες για το πρόγραμμα PHILOS, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν τις ιστοσελίδες:  www.keelpno.gr  και  www.philosgreece.eu/el/.

Related posts

ΚΕΔ Σάμου: Πυρκαγιά σε υποσταθμό ρεύματος – Επεκτάθηκε στο ιατρείο της Δομής

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: «Καλή σχολική χρονιά» με ανοιχτά μέτωπα στην εκπαίδευση

admin

Νέο Κέντρο Λογοθεραπείας BlaBlaLand-Speech Lab στο Βαθύ Σάμου από την Εύα Μιχελή

admin

Αεροδρόμιο Σάμου επιβατική κίνηση : +10,5% στο εσωτερικό, -5,1% στο εξωτερικό τον Αύγουστο

admin

Διαμαρτυρία για την υγεία στις 16 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Πυθαγόρα

admin

Επετειακό συλλείτουργο στη Μονή Ζωοδόχου Πηγής

admin

Τραυματισμός 30χρονου οδηγού δικύκλου μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο στον Πύργο Σάμου

admin

Ο Δημήτριος Βακεντής από τη Σάμο στην ηγεσία της ΑΣΔΕΝ

admin

Πότε θα γίνει ο Αγιασμός σε δημοτικά και νηπιαγωγεία Σάμου – Όλο το πρόγραμμα

admin