19.4 C
Σάμος
21/05/2025
Σαμιακά

Νέα σεισμική δόνηση στη Σάμο

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών η πρώτη σεισμική δόνηση 4,3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 14:14 σε απόσταση 290 χλμ. ανατολικά των Αθηνών και με το επίκεντρο να εντοπίζεται 41 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της Σάμου.

Ακολούθησε στις 14:18, δεύτερη σεισμική δόνηση με μέγεθος 4,2 στην κλίμακα Ρίχτερ, 281 χλμ. ανατολικά των Αθηνών και με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 28 χλμ. βόρεια βορειοανατολικά της πόλης της Σάμου.

Είχε προηγηθεί ακόμη μία σεισμική δόνηση, το πρωί στις 10:57 μεγέθους 3,6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.

Related posts

Σάμος: Το Λιμενικό Ταμείο “επενδύει” 9.600€ σε πλακάκια στο Λιμεναρχείο ενώ οι πολίτες ζητούν έργα στον τουριστικό λιμένα!

admin

Εκδήλωση για την παχυσαρκία από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Σάμου

admin

Ιστορίες Αποφοίτων»: Εκδήλωση για τη σύνδεση εμπειρίας και νέων προοπτικών από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου στη Σάμο

admin

Η Σάμος επενδύει στο μέλλον: Ιστορική σύνδεση με Birmingham από την Jet2 το 2026!

admin

Νέα παρέμβαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τις συνθήκες διαβίωσης 45 ασυνόδευτων ανηλίκων στη Σάμο

admin

Απόφαση Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Δικηγορικού Συλλόγου Σάμου

admin

Η δικαίωση των προσπαθειών του Ευ.Μαρνέζου: Στο Ποτάμι Καρλοβάσου θα κυματίζει Γαλάζια Σημαία

admin

Καρλόβασι: Έφτασαν οι πρώτοι Τούρκοι τουρίστες – Σφοδρή κριτική Νίκου Ελένη στις αρχές

admin

Αντιπολεμική συγκέντρωση στο Καρλόβασι

admin