23.9 C
Σάμος
01/06/2025
Σαμιακά

Νέα τεράστια διαγραφή χρέους 88% για Επιχειρηματία στη Σάμο

Εντυπωσιακή διαγραφή χρέους 88% για επιχειρηματία από την Δικηγόρο Αθανασία Καλτάκη

Μία νέα υπόθεση διαγραφής χρέους ήρθε στο φως της δημοσιότητας, με πρωταγωνιστή έναν επιχειρηματία και τη δικηγόρο – διαπιστευμένη διαμεσολαβήτρια Αθανασία Καλτάκη. Η επιτυχία αυτή αφορά στη διαγραφή χρέους ύψους 88%, που αποτελεί σημαντικό επίτευγμα στο χώρο της ρύθμισης οφειλών.

Ο εντολέας της κ. Καλτάκη, ένας επιχειρηματίας με αρχικό χρέος 350.000€, κατάφερε μετά από σκληρή διαπραγμάτευση με εξωδικαστικό μηχανισμό ρύθμισης οφειλών να επιτύχει διαγραφή 310.000€. Το τελικό ποσό που θα πρέπει να καταβάλει ο εντολέας ανέρχεται στα 40.000€, το οποίο θα εξοφληθεί σε διάστημα 20 ετών.

Την υπόθεση χειρίστηκε η δικηγόρος – δικαστική διαμεσολαβήτρια Αθανασία Καλτάκη, η οποία είναι γνωστή για την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα της διαχείρισης χρεών και των διαμεσολαβήσεων. Η κ. Καλτάκη, με την εμπειρία και τις εξειδικευμένες γνώσεις της, κατάφερε να διαπραγματευτεί σκληρά και να πετύχει αυτή τη σημαντική διαγραφή, προσφέροντας στον εντολέα της μια δεύτερη ευκαιρία για οικονομική ανάκαμψη.

Related posts

Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου συγκλόνισαν τη Σάμο – «Δεν θα σιωπήσουμε μέχρι τη δικαίωση»

admin

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού Σάμου 22χρονος για ναρκωτικά – Ο σκύλος «ΝΕΔΑ» τον «κάρφωσε»

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο: Μεγάλη ανταπόκριση και ελπίδα για επανάληψη της δράσης

admin

Blue Star Myconos: Σκηνές απίστευτου συνωστισμού στην Τήνο – Ταλαπωρία για προσκυνητές, αγανάκτηση στη ρεσεψιόν

admin

Βαρύ πρόστιμο και τελεσίγραφο στον Δήμο Ανατολικής Σάμου για τη συνεχιζόμενη ρύπανση στο Λιμάνι Βαθέος από τον Βιολογικό Καθαρισμό

admin

Erasmus+ στη Σάμο: Η Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση επενδύει στην εξωστρέφεια και την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών

admin

Σάμος: Αύριο η εκδήλωση για το έγκλημα των Τεμπών – Ομιλητές Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: «Ποιος απαξιώνει το νοσοκομείο, εμείς ή οι επιλογές της κυβέρνησης;»

admin

3.451.500 ευρώ για τον βιολογικό πόλεως Σάμου 

admin