11/09/2025
Πολιτικά

Νομαρχιακή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Σάμου: Ένας χρόνος χωρίς τη Φώφη Γεννηματά

Μια γυναίκα αγωνίστρια της ζωής, μας δίδαξε μέσα από τον προσωπικό της Γολγοθά να μην εγκαταλείπουμε και να δίνουμε τη μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή με θάρρος και αξιοπρέπεια.

Η πολιτική της παρακαταθήκη για την ΕΝΟΤΗΤΑ και την ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ του χώρου μας είναι η πυξίδα για να πορευόμαστε στο μέλλον που εκείνη μας εξασφάλισε, αναλαμβάνοντας την ηγεσία στην πιο κρίσιμη περίοδο για την Παράταξη.

Της οφείλουμε να αγωνιστούμε με ήθος και εντιμότητα για την ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ που έχει ανάγκη ο τόπος, βαδίζοντας στο δρόμο που εκείνη με τους αγώνες και την προσωπικότητά της χάραξε για εμάς.

Ήταν, είναι και θα είναι Φωτεινή στην καρδιά και τη συνείδηση μας.

 

Related posts

Απαλλαγή από ΕΝΦΙΑ σε 120 οικισμούς και χωριά της Σάμου απο το 2027

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για το Επικούρειο

admin

Φορολογικές ελαφρύνσεις 1,7 δισ. από Μητσοτάκη στη ΔΕΘ – Ποιοι κερδίζουν

admin

Συμμετοχή αντιπροσωπείας της ΝΕ ΣΑΜΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. στην τελετή της επίσημης αναγνώρισης της Καστανιάς ως «Τόπος Μαρτυρίου»

admin

Διαμαντοπούλου: “Όπως η Κούπα του Πυθαγόρα, έτσι και η κυβέρνηση θα αδειάσει”

admin

Το «Φως εξ Ανατολών»

admin

Η Τομεακή Επιτροπή Σάμου του ΚΚΕ για τον θάνατο του Ηλία Καλύβα

admin

Οι Θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για το προσφυγικό, την μεταναστευτική πολιτική

admin

Ο Βουλευτής Σάμου για την επίσκεψη του Υπουργού Μετανάστευσης & Ασύλου

admin