31.9 C
Σάμος
27/07/2025
Δήμος

Ν.Κατρακάζος: Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν

Περιγραφή εικόνας

Αγαπητοί συμπολίτες,

λίγες μέρες πλέον πριν τη δεύτερη εβδομάδα των δημοτικών εκλογών και την εκλογή του Δημάρχου Ανατολικής  Σάμου οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν. Η «ιδεολογική καθαρότητα» και η «παραταξιακή νομιμότητα»  για κάποιους έγιναν ετερόκλιτες συμμαχίες και θυσιάστηκαν προφανώς στον βωμό της συμφωνίας για μερίδιο στην  εξουσία και τα αξιώματα. Έτσι και αλλιώς θα μου πείτε συνηθίσαμε πλέον τις κυβιστήσεις κάποιων.

Αγαπητοί συμπολίτες,

εγώ, εμείς, μια και μοναδική συμφωνία έχουμε αποφασίσει εξαρχής. Τη συμφωνία με εσάς τους συμπατριώτες μας. Συμφωνία στο φως της μέρας με εγγύηση της τη μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αποκτήσει.

Σας ζητώ, να αναλογιστείτε ότι αποφασίζουμε για το μέλλον του τόπου μας. Σας ζητώ να με εμπιστευτείτε ξανά, επιλέγοντας με ως τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, ως αυτόν που θεωρείτε ικανότερο και αυτόν που έχει δώσει   χειροπιαστά δείγματα γραφής για το τι μπορεί να προσφέρει.

Είμαι βέβαιος ότι ως ανεξάρτητοι πολίτες θα προσπεράσετε τις «υποδείξεις» και τις «γραμμές» που κάποιοι θέλουν να σας επιβάλουν υποτιμώντας σας και θα κάνετε αυτό που θεωρείτε σωστό για τον τόπο μας.

 

ΝΙΚΟΣ ΚΑΤΡΑΚΑΖΟΣ

Υποψήφιος Δήμαρχος Αν. Σάμου

«Όλοι μαζί για τη Σάμο»

Related posts

Σάμος- Έρχεται διήμερο με πολύ υψηλές θερμοκρασίες

admin

Πρόσκληση για Τακτική δια ζώσης συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Δυτικής Σάμου

admin

Δήμος Δυτικής Σάμου: Ευχαριστίες για το 1ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών

admin

Χρηματοδότηση για στατική ενίσχυση Δ.Σ. – Νηπιαγωγείο Βαθέος και Δ.Σ. Πυθαγορείου

admin

42.000€ για δύο συναυλίες στον Δήμο Δυτικής Σάμου

admin

Παραιτήθηκε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κουμαιίκων, Ιωάννης Καλούσος – «Δεν αξίζει πλέον τον κόπο»

admin

Τρία χρόνια από την τραγωδία: Επιμνημόσυνη δέηση για τα θύματα της πυρκαγιάς της 13ης Ιουλίου 2022 στην Πλάκα Παλαιοχωρίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου: «Ανεπαρκής η προετοιμασία για την αντιπυρική περίοδο»

admin

«Απογοητευτική» η εικόνα εν μέσω αντιπυρικής περιόδου, λέει η ΑΝΑ.Σ.Α

admin