6.1 C
Σάμος
23/02/2025
Πολιτικά

Ν. Μηταράκης: 970.000 € στον Δήμο Ανατολικής Σάμου

Eγκρίθηκαv από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου επιπλέον χρηματοδοτήσεις σε 6 Δήμους  ύψους  4.390.000 εκ. Ευρώ – Συνολικά έχουν διατεθεί από το Ταμείο Αλληλεγγύης 23,182 εκ. ευρώ σε 31 Δήμους.

 

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, εγκρίνονται από το Ταμείο Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, χρηματοδοτήσεις σε 6 Δήμους, στο πλαίσιο της στήριξης των τοπικών κοινωνιών που συμβάλλουν στη διαχείριση του μεταναστευτικού.

Κατόπιν πρόσκλησης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, οι Δήμοι Ανατολικής Σάμου, Μυτιλήνης, Ζίτσας, Χαλκίδέων, Ελευσίνας και Ωρωπού επιδοτούνται με 4,390 εκ. ευρώ συνολικά, για δημοτικά έργα, μετά από προτάσεις που κατέθεσαν, κατά την κρίση τους και βάσει των τοπικών αναγκών.

Συνολικά, έχουν διατεθεί -μέσω του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου- 23.182.741 ευρώ  σε 31 Δήμους ανά την επικράτεια.

 

Συγκεκριμένα εγκρίθηκαν τα κάτωθι έργα:

 

Χρηματοδοτήσεις Ταμείου Αλληλεγγύης
Δήμος Αν. ΣάμουΒελτίωση της βατότητας

τμημάτων δικτύου της πόλεως Σάμου και της κοινότητας Βαθέος

970.000 €
Δήμος ΜυτιλήνηςΑνακατασκευή πλακόστρωτου στη Μόρια195.000 €

Related posts

Ο πρώην δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Γιώργος Στάντζος, ομιλητής στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη του ΠΑΣΟΚ στη Μυτιλήνη

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης καλεί απο τη Σάμο σε κοινό αγώνα για προοδευτική αλλαγή

admin

Εκπαίδευση, Υγεία και Δικαιοσύνη στο επίκεντρο της επίσκεψης του Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο

admin

Νίκος Ανδρουλάκης απο την Σάμο: «Η κυβέρνηση επενδύσει στην τοξικότητα και τον διχασμό. Σέβεται τη δικαιοσύνη αυτός που κρίνει τις αποφάσεις της ή αυτός που δεν τις υλοποιεί;»

admin

Άρθρο Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

admin

Κομνηνάκα: Τραγικές ελλείψεις στα Νοσοκομεία και τις δομές υγείας της Σάμου και της Ικαρίας

admin

Η ΔΕΕΠ ΝΔ Σάμου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

admin

Περιφερειακές Συνδιασκέψεις ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής με Ψηφιακό Διάλογο, Συμμετοχή & Καινοτομία

admin

Επίσκεψη Νίκου Ανδρουλάκη στη Σάμο την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου

admin