13/11/2025
Σαμιακά

Ξεκίνησαν τα μαθήματα στη Πινακοθήκη Σάμου

Στις διαμορφωμένες αίθουσες της Πινακοθήκης Σάμου, προσήλθαν σήμερα για μάθημα, μετά το καταστροφικό σεισμό της 30ης Οκτωβρίου, περίπου 50 μαθητές και μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Στην είσοδο της Πινακοθήκης, η διευθύντρια του σχολείου καλωσόριζε τους μικρούς μαθητές, ενημερώνοντας ταυτόχρονα τους γονείς ότι δεν θα μπουν στο κτήριο αλλά θα αφήνουν στην είσοδο τα παιδιά τους, τα οποία θα παραλάβουν σε καθορισμένη ώρα.

Σημειώνεται ότι χθες αργά την νύχτα, η Διεύθυνσή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σάμου, με έγγραφο που απέστειλε στο Δήμο Ανατολικής Σάμου, ενημέρωνε ότι θα λειτουργήσουν συν δύο αίθουσες, με αποτέλεσμα κατά την προσέλευση των μαθητών, να υπάρχουν συνεργεία του Δήμου μεταφέροντας καρέκλες και θρανία, μια εικόνα που έφερε αντιδράσεις σε ορισμένους γονείς.

 

Related posts

Καθημερινές Θείες Λειτουργίες έως τα Χριστούγεννα στη Μητρόπολη Σάμου

admin

Στους 34.866 επιβάτες έκλεισε ο Οκτώβριος στο αεροδρόμιο Σάμου

admin

Στις 28 Νοεμβρίου φωταγωγείται το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην κεντρική πλατεία Πυθαγόρα

admin

Σε εξέλιξη φωτιά στους Φούρνους- Δεν απειλούνται κατοικίες

admin

Καταγγελία του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου για την κατάσταση της Πορφυριάδας

admin

Δημιουργία Τράπεζας Αίματος από τον Εμπορικό Σύλλογο Καρλοβάσου

admin

Νοσοκομείο Σάμου – δικογραφία για διατάραξη λειτουργίας υπηρεσίας

admin

Στη «Travel Turkey Izmir 2025» το Επιμελητήριο Σάμου με δικό του περίπτερο

admin

Αποζημιώσεις τώρα ζητά ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος για τις καταστροφές από το χαλάζι

admin