04/06/2026
Σαμιακά

Οι αμπελουργοί της Σάμου ζητούν αποζημίωση για τις ζημιές από την ανεμοθύελλα

Ο Ενιαίος Οινοποιητικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Σάμου (Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ) καλεί τα μέλη του που υπέστησαν σοβαρές ζημιές από την πρόσφατη ανεμοθύελλα στις 24 Απριλίου 2024, να υποβάλουν αίτηση αποζημίωσης. Η προθεσμία για την κατάθεση των αιτήσεων λήγει στις 10 Μαΐου 2024.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Συνεταιρισμού, οι ενδιαφερόμενοι αμπελουργοί μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία του Ε.Ο.Σ. ΣΑΜΟΥ τις εργάσιμες ημέρες και ώρες για να καταθέσουν την αίτησή τους. Για την εξυπηρέτηση των μελών, έχουν οριστεί δύο αρμόδια άτομα επικοινωνίας, ανάλογα με την περιοχή όπου βρίσκονται οι πληγέντες αμπελώνες.

Για την Ανατολική Σάμο, αρμόδια είναι η κυρία Σταυριανού Ελένη, την οποία μπορείτε να καλέσετε στο τηλέφωνο 2273087510 (εσωτερικό 527). Αντίστοιχα, για τη Δυτική Σάμο, μπορείτε να απευθυνθείτε στον κύριο Κάρλα Νικόλαο, στο τηλέφωνο 2273032662.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Βανδαλισμοί στο σχολικό συγκρότημα Γυμνασίων Σάμου: Μήνυση καταθέτει ο Δήμος

Στόχος οι 24.000 αφίξεις στη Σάμο: Η Apollo ανοίγει τη φινλανδική αγορά και αυξάνει τις πτήσεις κατά 16%

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

Θερμικές κάμερες κατέγραψαν 600 αγριόχοιρους, οι αγρότες μιλούν για πάνω από 2.000

Αύξηση 26% στις αφίξεις από Τουρκία στο Βαθύ

Δύο αντλίες πυρόσβεσης Miyake παρέδωσε το Ίδρυμα Φίλων της Σάμου στους εθελοντές Μαραθοκάμπου