05/05/2026
Πολιτικά

“Οι μεγάλες προκλήσεις του Αγροτικού Τομέα την εποχή του Κορωνοϊού”

Στην Διάδραση – Διαδικτυακή Εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάκη Βορίδη συμμετείχαν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Σάμου κ. Γιάννης Μάρκου και η Πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ανατολικής Σάμου κα Μαρία Παπαδάμ.

Στην εκδήλωση με τίτλο: Οι μεγάλες προκλήσεις του Αγροτικού Τομέα την εποχή του Κορωνοϊού. Μέτρα στήριξης – προγράμματα βελτίωσης παρουσιάστηκε η πορεία του πρωτογενή τομέα της Χώρας μας, τα μέτρα στήριξης για τους παραγωγούς που έχουν ληφθεί από το Υπουργείο και την επίδραση του κορονωϊού στην παράγωγη και την κατανάλωση των Ελληνικών προϊόντων.

Ερωτήσεις προς τον Υπουργό τέθηκαν από τους Προέδρους των ΔΕΕΠ ο οποίος απάντησε σε όλα τα καίρια ζητήματα που απασχολούν τους παραγωγούς.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Στην Κομισιόν φέρνει το ζήτημα των εξοντωτικών εφημεριών των εργαζομένων στο ΕΣΥ ο Κώστας Αρβανίτης, με αφορμή τις καταγγελίες της παιδιάτρου στη Σάμο»

ΠΑΣΟΚ Σάμου: Το Νοσοκομείο στηρίζεται στην υπερεργασία και το φιλότιμο

ΚΚΕ Σάμου: Με έναν παιδίατρο δέκα χρόνια το νοσοκομείο

Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης από υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης

Ένταξη του Τμήματος Μαθηματικών Σάμου στο 4ο πεδίο: «Από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος» λέει η υπουργός Ζαχαράκη

ΚΚΕ Σάμου-Ικαρίας: «Το ίδιο κακόγουστο έργο» με τις προσλήψεις στην υγεία