30 C
Σάμος
08/07/2025
Πολιτικά

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ- Π.Σ. Ευάγγελου Αποστολάκη στην Σάμο

Banner Samos24

Επίσκεψη Ευάγγελου Αποστολάκη, βουλευτή επικρατείας και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.,την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024 στην Σάμο

Την Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2024, το απόγευμα, πραγματοποιήθηκαν συνέντευξη τύπου και κεντρική πολιτική εκδήλωση της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου, με ομιλητή τον βουλευτή επικρατείας και Τομεάρχη Εθνικής Άμυνας του κόμματος, Υπουργό Εθνικής Άμυνας στη 2η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, εν αποστρατεία ναυάρχου ΠΝ και επίτιμου Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελο Αποστολάκη, στο ξενοδοχείο «ΑΙΟΛΙΣ» στην πόλη της Σάμου, με θέμα τις προτάσεις της Αξιωματικής αντιπολίτευσης για την στήριξη της εθνικής οικονομίας και τα εθνικά θέματα, την οποία ακολούθησε γόνιμος διάλογος με τις παρευρισκόμενες/ους. Η πολιτική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή πίτας από τον βουλευτή και μέλος της ΝΕ του κόμματος στην Σάμο.

Το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου 2024, το πρωί, πραγματοποιήθηκαν σειρά επισκέψεων του βουλευτή επικρατείας-Τομεάρχη Εθν. Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., Ευαγγ. Αποστολάκη, συνοδεία κλιμακίου της ΝΕ του κόμματος στην Σάμο, σε σημαντικούς φορείς του νησιού.

Στον Ενιαίο Οινοποιητικό Αγροτικό Συνεταιρισμό Σάμου Ε.Ο.Σ.Σ. υπήρξε εμπεριστατωμένη ενημέρωση από τον πρόεδρο-γεωπόνο κ. Ι. Σκούτα για τα ζητήματα του συνεταιρισμού. Ακολούθησε η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Σάμου «Άγιος Παντελεήμων» όπου ο βουλευτής ενημερώθηκε τόσο από την πολιτική-επιστημονική διοίκηση όσο επίσης από την Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Σάμου Ε.Ν.Ι.Σ. και τον σύλλογο του νοσηλευτικού προσωπικού.

 

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη Σάμου, κ. Ελισσαίο Μαυρατζώτη, και τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού, κ. Ιω. Καλτάκη.

Η περιοδεία του βουλευτή στη Σάμο ολοκληρώθηκε με την ενημέρωσή του από εκπροσώπους αγροτών του νησιού. Ο βουλευτής δεσμεύτηκε στο τέλος για σχετική ενημέρωση της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

 

Related posts

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin

Επίσκεψη Υπουργού Ναυτιλίας Βασίλη Κικίλια στη Σάμο

admin

Ανακοινώθηκε η τελική σύνθεση του Κυβερνητικού Κλιμακίου για τη Σάμο

admin

Τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Ο Θάνος Πλεύρης στο υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

admin

Παραιτήσεις Βορίδη, Χατζηβασιλείου, Σταμενίτη, Μπουκώρου και Στρατάκου μετά τη δικογραφία ΟΠΕΚΕΠΕ

admin

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin