15/10/2025
Σαμιακά

Ο Δημήτρης Αξιώτης ο νέος Διοικητής του ΚΥΤ Σάμου

Με απόφαση του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου, κ. Νότη Μηταράκη, ορίζονται οι νέοι Διοικητές στα Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης (ΚΥΤ) Φυλακίου Έβρου,  Κω, Λέρου, Σάμου και Λέσβου

Συγκεκριμένα, ορίζονται ως Διοικητές  οι Κωνσταντίνος Δημητριάδης (ΚΥΤ Φυλακίου Έβρου), Ιωάννης Φραγκούλης (ΚΥΤ Κω), Φιλιώ Κυπριζόγλου (ΚΥΤ Λέρου), Δημήτρης Αξιώτης (ΚΥΤ Σάμου) και Νικόλαος Μπαμπάκος (ΚΥΤ Λέσβου). Διοικήτρια στο ΚΥΤ Χίου παραμένει η κα Βάσω Δανού.

Ακολουθεί το βιογραφικό του Διοικητή  ΚΥΤ Σάμου

Δημήτρης Αξιώτης

Ο κ. Δημήτρης Αξιώτης, είναι ταξίαρχος ε.α. και μόνιμος κάτοικος Σάμου. Μιλάει Αγγλικά και έχει παρακολουθήσει όλες τις προβλεπόμενες Σχολές Αξιωματικών Πεζικού. Κατά τη διάρκεια της θητείας του, έχει συμμετάσχει σε πλήθος προγραμμάτων επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης, παρακολούθησε και χειρίστηκε δικαστικά θέματα.  Υπηρέτησε επί 30 έτη σε μονάδες του πεζικού και τα τελευταία 20 έτη σε μονάδες της Σάμου. Επίσης, λόγω της ιδιότητας του, έχει διδάξει σε σεμινάρια που αφορούσαν σε θέματα διοικητικής μέριμνας και διαχείρισης προσωπικού.

Related posts

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου: Ένα μοναδικό ταξίδι ξεκινά!

admin

Γιώργος Καμπούρης: «Στόχος η αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας με συλλογική προσπάθεια»

admin

Σύλληψη 45χρονου Τούρκου για παράνομη είσοδο στη χώρα με jet ski

admin

Συνέντευξη: «Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας δεν είναι πολυτέλεια — είναι επένδυση στην ασφάλεια και την αξιοπρέπεια»

admin

Αεροδρόμιο Σάμου: Θετικό πρόσημο για τον Σεπτέμβριο – Σταθερή εικόνα στο εννεάμηνο του 2025

admin

Δημόσια Υγεία και κλιματική κρίση

admin

Απεργιακή κινητοποίηση στη Σάμο κατά του νέου εργασιακού νομοσχεδίου

admin

Σφοδρή επίθεση Βολακάκη: «Η ΕΤΕΜ ουσιαστικά δεν υπάρχει – Ολοκλήρωσε το έργο της προεκλογικά για να ρίξει στάχτη στα μάτια»

admin

Αναβολή της δίκης του 47χρονου εκπαιδευτικού για διακεκριμένη προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος ανηλίκων

admin