25 C
Σάμος
20/08/2025
Σαμιακά

Ο Πάρης Παπαγεωργίου αντιπρόεδρος της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου

Περιγραφή εικόνας

Η διαδικασία ανάδειξης νέου προεδρείου Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) Βορείου Αιγαίου, που διεξήχθη χθες Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, στη Μυτιλήνη, ανέδειξε στη θέση του αντιπροέδρου τον μηχανολόγο-μηχανικό (Α.Π.Θ.), π. αντιδήμαρχο Δήμου Σάμου και νυν περιφερειακό σύμβουλο Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, κ. Πάρη Παπαγεωργίου.

Σαμιακή παρουσία θα έχουμε και στην 9μελή Διοικούσα Επιτροπή του Τ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου στην οποία, πλέον, θα βρίσκεται η κα Γεωργία Φραγκουλάκη, πολιτικός μηχανικός (Α.Π.Θ.), της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου.

Να σημειωθεί ότι ο απερχόμενος γενικός γραμματέας της Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Βορείου Αιγαίου, συμππατριώτης μας πολιτικός μηχανικός, κ. Νίκος Στεφανής, παραμένει εκπρόσωπος για τον νομό Σάμου. Κατά τη χθεσινή διαδικασία, ο ίδιος, ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που υπήρξε όλο το προηγούμενο διάστημα, τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τους συναδέλφους του μηχανικούς που συμμετείχαν στην Αντιπροσωπεία 2016-2019. Ο ίδιος, όπως είναι γνωστό, αναλαμβάνει σε σύντομο χρονικό διάστημα τη θέση διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου.

Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Σάμου ,Γιάννης Μάρκου, για την εκλογή του κ. Παπαγεωργίου με μήνυμα του αναφέρει:

Τις θερμότερες ευχές μας στα νέα καθήκοντα του κ. Πάρη Παπαγεωργίου , ο οποίος μετά από τη διαδικασία ανάδειξης νέου προεδρείου Αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. (Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος) Βορείου Αιγαίου, που διεξήχθη χθες Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου, στη Μυτιλήνη, κατέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου.
Να σημειωθεί ότι :
Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την κεντρική αντιπροσωπεία η παράταξη της ΔΚΜ αναδείχθηκε πρώτη δύναμη με αυξημένα ποσοστά. Στη Σάμο κατέλαβε την δεύτερη θέση.
Στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος η ΔΚΜ κατέλαβε την δεύτερη θέση. Στη Σάμο κατέλαβε την πρώτη θέση και εκλέγει δύο αντιπροσώπους (σε σύνολο έξι) , ενώ στην προηγούμενη εκλογική διαδικασία είχε μία έδρα.
Τα μέλη που θα εκπροσωπήσουν την ΔΚΜ στο Βορειοανατολικό Αιγαίο για την αντιπροσωπεία του περιφερειακού τμήματος είναι οι: Νίκος Στεφανής και Πάρης Παπαγεωργίου.
Τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο έργο τους και δηλώνουμε ότι εμείς ως παράταξη μαζί με τον Βουλευτή μας, θα είμαστε κοντά τους εκεί όπου στο μέλλον θα τους ζητηθεί να δώσουν στα νησιά μας την ώθηση για ανάπτυξη και προοπτική με την αλλαγή του χωροταξικού.

 

Σαμιακό Βήμα

Related posts

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin

Ρευματολόγος στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου κάθε Παρασκευή

admin