23/07/2026
Σαμιακά

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας για την συνάντηση με τον Δ.Βίτσα

μεταναστες

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, μετά από τις συσκέψεις που πραγματοποιήθηκαν με τις τοπικές Αρχές και τους υπόλοιπους φορείς του τόπου μας,   αποφάσισε την συμμετοχή του στην συνάντηση με τον Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Βίτσα. Στα πλαίσια της συνάντησης, θα πραγματοποιηθούν και συναντήσεις με τα υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο έκρινε απαραίτητη την παρουσία του σε αυτήν την συζήτηση με σκοπό να μεταφερθεί στον Υπουργό καθώς και στα υπόλοιπα κόμματα, η κατάσταση που επικρατεί στο νησί, τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες και φυσικά να υπογραμμιστεί ότι μετριοπαθείς λύσεις με αναμφίβολο αποτέλεσμα δεν αρμόζουν στην υπάρχουσα κατάσταση. Η άμεση αποσυμφόρηση και κατάργηση της δομής στη Σάμο είναι επιτακτική ανάγκη.

Ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας, θα εκθέσει τα προβλήματα των πολιτών  και των επιχειρηματιών του τόπου και θα ακούσει τις δεσμεύσεις του Υπουργού.

Το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018  και ώρα 12.30 μμ .

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: Επανεκλογή της Θεοδώρας Παπαδάμ στην προεδρία του «ΕυΠο» η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Λαϊκή Συσπείρωση: Άμεση λύση για το σχολείο του Παγώνδα

Drones, τεχνητή νοημοσύνη και ρομποτική έρχονται στα 14 αεροδρόμια της Fraport, ανάμεσά τους και η Σάμος

Βρέθηκε βέρα και παραδόθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας

Σάμος: Το Σωματείο εργαζομένων στον τουρισμό ζητά μέτρα προστασίας από τον καύσωνα

Κίνδυνος υποβάθμισης για το Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Παγώνδα