27.8 C
Σάμος
01/08/2025
Σαμιακά

Πέντε μέρες στη Λακωνική Μάνη: Πασχαλινή εκδρομή του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ   

Περιγραφή εικόνας

Πασχαλινή 5ήμερη εκδρομή στη Λακωνική Μάνη 25 με 29 Απριλίου 2022 του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ σε συνεργασία με το Rokkos Travel»

 Μετά τη δύσκολη περίοδο που ζήσαμε όλοι λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού ήρθε η ώρα να ξανά ζήσουμε όμορφες στιγμές μέσα απ’ του ΧΟΡΟΥ τα ΒΗΜΑΤΑ.

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει σε συνεργασία με το ταξιδιωτικό γραφείο Rokkos Travel 5ήμερη εκδρομή στη Λακωνική Μάνη, τη Λαμπροβδομάδα 25 με 29 Απριλίου 2022.

Αναχώρηση από το Βαθύ (Μαλαγάρι) τη Δευτέρα του Πάσχα 25 Απριλίου 2022 στις 13:35 με το Blue Star Myconos και άφιξη στον Πειραιά στις 23:55. Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο στον Πειραιά.

Διαμονή τρία βράδια στο ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο Infinity Gytheio Hotel (στο Γύθειο), με πρωινό. Επισκέψεις και ξεναγήσεις στη Σπάρτη, τον μεσαιωνικό οικισμό της Βάθειας, τον Γερολιμένα, το σπήλαιο του Διρού, την Αρεόπολη και τη διάσημη βυζαντινή καστροπολιτεία της Μονεμβασιάς.

Αναχώρηση από τον Πειραιά την Παρασκευή του Πάσχα 29/4 στις 15:00 με το Blue Star Myconos και άφιξη στη Σάμο (Βαθύ) στη 01:10 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Τιμή κατά άτομο 324 ευρώ σε δίκλινο δωμάτιο. Στην τιμή περιλαμβάνονται, εισιτήρια πλοίου, 4εις διανυκτερεύσεις σε Πειραιά και Γύθειο, μετακινήσεις με λεωφορείο και ταξιδιωτική ασφάλιση. (Στα εισιτήρια του πλοίου μπορούν να ισχύσουν οι εκπτώσεις για πολύτεκνους, τρίτεκνους, φοιτητές κ.α.).

Περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα 6945448797, 2160011083 και 2160011084 ή με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook: Χορευτικός Όμιλος Σάμου/ΧΟΡ.Ο.Σ.

Μη χάσετε τη μοναδική ευκαιρία για πέντε ημέρες στην υπέροχη Λακωνική Μάνη, με την υπογραφή του ταξιδιωτικού γραφείου Rokkos Travel και παρέα με τον Χορευτικό Όμιλο Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ.

 

Related posts

Νέα πυρκαγιά στο ΧΥΤΑ Σάμου

admin

Σκανδιναβικά ΜΜΕ αποθεώνουν τη Σάμο: Ανάμεσα στους καλύτερους προορισμούς της Ευρώπης

admin

H μνήμη του Αγίου Ενδόξου Μάρτυρος Καλλινίκου εορτάστηκε στον Άγιο Χαράλαμπο Βαθέος Σάμου

admin

ΔΣΕ Σάμου: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για τους αγωνιστές του Δημοκρατικού Στρατού

admin

Οργή αγροτών στη Σάμο: Οι αγριόχοιροι καταστρέφουν τους αμπελώνες, η Πολιτεία απούσα

admin

Ξεκινά ο Τρύγος στη Σάμο

admin

Ολοκληρώθηκαν οι κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητροπόλεως στη Παναγιά του Κοτσικά

admin

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin