30/06/2026
Πολιτιστικά

Παζάρι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης

AZARI

Η Πανσαμιακή Επιτροπή για την Ειρήνη, διοργανώνει και φέτος το «Παζάρι της Ειρήνης» που θα γίνει το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 από τις 5 μ.μ. στο φουαγιέ και τον αίθριο χώρο  του Εργατικού Κέντρου Σάμου.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος τα μέλη και οι φίλοι της Πανσαμιακής Επιτροπής Ειρήνης, έφτιαξαν για τους επισκέπτες της εκδήλωσής μας, χειροποίητα ψωμιά και γλυκά, παραδοσιακά τοπικά προϊόντα (σούμα, κρασιά, σύκα κλπ.) βιβλία  και χειροτεχνήματα.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει ακόμη ομιλία-ενημέρωση για τις επικίνδυνες εξελίξεις στη περιοχή μας   και κέρασμα, ενώ οι επισκέπτες της θα έχουν την ευκαιρία να προμηθευθούν πρωτότυπα και μοναδικά χριστουγεννιάτικα δώρα για αγαπημένα πρόσωπα, φτιαγμένα με μεράκι και να ενισχύσουν τις δραστηριότητες της Πανσαμιακής Επιτροπής για την Ειρήνη.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η καθέλκυση του «Μεταμόρφωση» στο Ηραίο της Σάμου

Παρουσία Μουτζούρη στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της Μιμής Ντενίση

Παρουσίαση του βιβλίου «Πέτρινος Δρόμος» της Ευαγγελίας Πέτρου στη Βιβλιοθήκη Σάμου

Ρεσιτάλ κλασικού τραγουδιού από τους τελειόφοιτους της Πυθαγορείου Μουσικής Σχολής

Νέα εποχή για το Αρχαιολογικό Μουσείο στο Βαθύ της Σάμου. Ανακαίνιση, επανέκθεση, καθολική προσβασιμότητα

«Ιουλία Μπίμπα: ο Άνθρωπος, η Ηρωίδα, η Μάρτυς»: Το νέο βιβλίο που φωτίζει μια Σαμιώτισσα της Αντίστασης