27/06/2026
Σαμιακά

Πανελλαδικές 2023: Σχολιασμός θεμάτων στα μαθήματα ειδικότητας για τα ΕΠΑΛ

POYKAMISAS

Σε μαθήματα ειδικότητας εξετάστηκαν σήμερα, Τετάρτη, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, εξετάστηκαν σήμερα στα μαθήματα: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας, Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.

Σχολιασμός:Ανατομία- Φυσιολογία ΙΙ ΕΠΑ.Λ

Κασελίνη Ειρήνη – Βιολόγος Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Τα φετινά θέματα ήταν μέτριας δυσκολίας και μπορούσαν να θεωρηθούν θέματα που είχαν δουλευτεί ενώ σε σχέση με πέρυσι ήταν αυξημένης δυσκολίας και σε κάποια υποερωτήματα ζητούσε αρκετές λεπτομέρειες από το βιβλίο.

Σχολιασμός: Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ) ΕΠΑ.Λ

Ανδρέας Λίτσας – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Οικονομίας Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Τα σημερινά θέματα κάλυπταν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης και ήταν πιο απαιτητικά σε σχέση με πέρυσι. Επίσης η ομάδα Δ είναι εμπνευσμένη από την τράπεζα θεμάτων.

Σχολιασμός:Αρχές Βιολογικής Γεωργίας ΕΠΑ.Λ

Νίκος Περούλης – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Αρχών Βιολογικής Γεωργίας Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Αναμενόμενα σήμερα τα θέματα, κάλυπταν όλο το φάσμα της ύλης, κυμαίνονταν σε ίδιο επίπεδο δυσκολίας με τα περσινά. Ιδιαίτερη προσοχή χρειαζόταν στο 4ο θέμα, όπου απαιτούσε κριτική σκέψη και να έχει κάποιος γνώση όλων των κεφαλαίων της ύλης.

 

Σχολιασμός:Δίκτυα Υπολογιστών ΕΠΑ.Λ

 

 Νίκος Μπαντούνας – Ακαδημαϊκός Υπεύθυνος Πληροφορικής Ομίλου Φροντιστηρίων Πουκαμισάς

Τα θέματα ήταν βατά, στο πνεύμα των τελευταίων ετών με εξαίρεση το ερώτημα Γ.1 που είχε κάποια χρόνια να πέσει. Σε γενικές γραμμές δεν θα δυσκόλευαν κάποιον που ήταν καλά προετοιμασμένος.

 

Δείτε εδώ

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τοποθετήθηκαν απινιδωτές στα λιμάνια Ικαρίας και Φούρνων

Εγγραφές στη ΣΑΕΚ του Νοσοκομείου Σάμου για Βοηθούς Νοσηλευτικής

Συγκέντρωση υπογραφών για τις παιδικές χαρές του Βαθιού. Σύσκεψη γονέων ζητά άμεσες παρεμβάσεις

11 αταυτοποίητοι νεκροί επί χρόνια στα ψυγεία του Νοσοκομείου Σάμου

Η Λαϊκή Συσπείρωση απέχει από τη διαδικασία για τις ανεμογεννήτριες

Θανατηφόρο τροχαίο με μοτοσικλέτα στην περιοχή της Αρέθουσας στην Ικαρία