28.9 C
Σάμος
02/08/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Παρέμβαση Θεοδωρικάκου για το περιστατικό με το γατάκι στην Εύβοια

Περιγραφή εικόνας

Ένα εξοργιστικό βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου με έναν άνδρα να φαίνεται πως κακοποίησε μια γάτα σε ταβέρνα στην Αιδηψό, με την αστυνομία να κάνει έρευνα για το περιστατικό για το οποίο έχει ενημερωθεί και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, ο οποίος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. 

Στις εικόνες που αναδημοσίευσε η δημοσιογράφος Σταματίνα Σταματάκου από story του ίδιου μάλιστα του δράστη, φαίνεται μια παρέα να είναι σε ταβέρνα όταν πλησίασαν το τραπέζι δύο πεινασμένες γάτες.

Ένας άνδρας με τατουάζ στο πόδι του σηκώνεται, δελεάζει το άτυχο ζώο με ένα ψάρι και στη συνέχεια το κλωτσάει μέσα στη θάλασσα.

Μάλιστα, ακούγονται και γέλια από την παρέα, ενώ προσπάθησαν να κάνουν το ίδιο και στο άλλο ζωάκι.

Τα στοιχεία της παρέας αυτής έχουν κυκλοφορήσει στο Instagram από story της δημοσιογράφου.

 

Επικοινωνία Θεοδωρικάκου με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ.

Μάλιστα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Τάκης Θεοδωρικάκος επικοινώνησε με τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και του κατέστησε σαφές ότι πρέπει σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπιστούν, να συλληφθούν και να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη όλοι οι πρωταγωνιστές του αισχρού βίντεο.

Με το θέμα ασχολείται η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, η οποία προσπαθεί να εντοπίσει τον λογαριασμό από τον οποίο ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο και φυσικά τους άνδρες που απεικονίζονται να κλωτσάνε και να πετάνε στη θάλασσα το γατάκι.

Με βάση το νέο νόμο, ο βασανισμός και η θανάτωση ζώου επισείει μέχρι και 10 χρόνια κάθειρξή.

 

ΠΗΓΗ: cnn.gr

Related posts

Δύο περιστατικά με παράνομους μετανάστες στη Σάμο τις τελευταίες ημέρες

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 22 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη για επικίνδυνη οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

admin

Χειροπέδες σε άνδρα στη Σάμο για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Νέα προθεσμία για απολογία ζήτησε και έλαβε ο 47χρονος

admin

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων

admin

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες

admin

Εντοπισμός 21 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

admin

Eξιχνιάστηκε απάτη με Market Pass στη Σάμο: 37χρονος στο “στόχαστρο”

admin