01/12/2025
Δήμος

Παραλαβή αυτοκινήτου για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου Δυτικής Σάμου

Ένα αυτοκίνητο προσφορά της Τoyota Ελλάς που θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες των κοινωνικών υπηρεσιών παρέλαβε ο δήμος Δυτικής Σάμου.

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου παρέλαβε την 29 Μαρτίου 2020, αυτοκίνητο μοντέλο AYGO που αποτελεί δωρεάν παραχώρηση της ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε. και θα χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των κοινωνικών υπηρεσιών του Δήμου για όλο το χρονικό διάστημα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, Αλέξανδρος Λυμπέρης, ευχαριστεί θερμά τόσο την Κεντρική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων που μερίμνησε για τον εφοδιασμό των Δήμων με οχήματα, όσο και την ΤΟΥΟΤΑ ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε για την άμεση ανταπόκρισή της και την προσφορά της. Με την κίνηση αυτή , αποδεικνύεται έμπρακτα η στήριξη και ενισχύεται το κοινωνικό έργο της τοπικής αυτοδιοίκησης.

«Σε μια εποχή που η πανδημία δοκιμάζει τις αντοχές όλων μας , πράξεις σαν αυτές μας γεμίζουν δύναμη και αισιοδοξία!»