01/04/2025
Πολιτικά

Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ

Περιοδεία πραγματοποίησαν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βασιλική Βρυνιώτη και Γιώργος Πέρρος. Οι υποψήφιοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του δήμου Σάμου στο βαθύ στις αποθήκες και στα γραφεία του δήμου.
Οι υποψήφιοι συζήτησαν με τους εργαζόμενους την αναγκαιότητα συλλογικής διεκδίκησης μαζικών προσλήψεων για την κάλυψη όλων των αναγκών του δήμου με εργαζόμενους με μόνιμη και σταθερή δουλειά με δικαιώματα, για μέτρα προστασίας της υγείας των εργαζόμενων.
Το γεγονός ότι ο κλάδος των εργαζομένων στους  ΟΤΑ είναι από τους πρώτους σε ατυχήματα πρέπει να προβληματίσει τους εργαζόμενους και αξιοποιώντας την πείρα τους να δώσουν μήνυμα αγώνα και διεκδίκησης και στην κάλπη με δυνατό ΚΚΕ.
Οι υποψήφιοι δήλωσαν ότι θα είναι στο πλευρό τους και μπροστά στη νέα κατάσταση που έχουν να αντιμετωπίσουν οι εργαζόμενοι με το σπάσιμο του ενιαίου δήμου Σάμου.
Στη συνέχεια επισκέφθηκαν το νοσοκομείο Σάμου όπου περιοδευσάν στα τμήματα και τις διοικητικές υπηρεσίες.


Proteas Blu Resort

Related posts

Ερώτηση για τις ελλείψεις στο ΓΝ Σάμου σχετικά με τις μαστογραφίες

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ : Στο περίμενε ακόμα η σεισμόπληκτη Σάμος

admin

Βουλευτές ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: “Η κυβέρνηση ‘ξεχνά’ τους σεισμόπληκτους της Σάμου” – Αδικία και καθυστερήσεις που εξοργίζουν!

admin

Ο Βουλευτής Σάμου ζητά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τη συστέγαση στρατιωτικού και πολιτικού νοσοκομείου

admin

ΠΑΣΟΚ: Απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ για την Κρήτη – Η Σάμος ξεχασμένη ξανά!

admin

Κατρίνης απο την Σάμο: Η αμφισβήτηση της εθνικής μας κυριαρχίας από την Τουρκία δεν θα περάσει

admin

Επίσκεψη Μιχάλη Κατρίνη στη Σάμο: Επαφές, ομιλία και πολιτικά μηνύματα

admin

Επίσκεψη Μιχάλη Κατρίνη στη Σάμο

admin

Το νέο υπουργικό συμβούλιο της κυβέρνησης

admin