26.1 C
Σάμος
18/06/2025
Δήμος

Περιφερειακή Ένωση Δήμων Βορείου Αιγαίου: Συνεδρίαση του Εποπτικού Συμβουλίου

Την Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2021 συνεδρίασε στη Μυτιλήνη το Εποπτικό Συμβούλιο της ΠΕΔ Βορείου Αιγαίου υπό την προεδρία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ανατροπή” Χρήστου Χατζηχριστοδούλου.

Στην παρούσα συνεδρίαση, εκτός από τα υπόλοιπα δύο μέλη του συμβουλίου, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Μυτιλήνης και Λήμνου, παρευρέθηκε και ο Πρόεδρος της ΠΕΔ, Δήμαρχος Μυτιλήνης, Στρατής Κύτελης.

Κατά την συνεδρίαση, ελέγχθηκε η οικονομική διαχείριση της ΠΕΔ Β. Αιγαίου και συντάχθηκε η ανάλογη έκθεση επί του Απολογισμού της ΠΕΔ Β. Αιγαίου οικονομικής περιόδου 1/1/2020 έως 31/12/2020.

Επιπρόσθετα, αποφασίστηκε να ζητηθεί από το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ ενημέρωση για τις ενέργειες που έχουν γίνει αναφορικά με τα ζητήματα του μειωμένου ΦΠΑ σε όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και την συνέχιση και επέκταση του μεταφορικού ισοδύναμου, ζητήματα τα οποία είχαν συζητηθεί σε Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔ στις 29/7/2020, ύστερα από πρόταση του Εποπτικού Συμβουλίου.

Related posts

Δήμος Δυτικής Σάμου-Αιδώς Αργείοι : “Με έργα απαντάμε στον εκνευρισμό της αντιπολίτευσης”

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Αντιδρά η Λαϊκή Συσπείρωση για την άρνηση ίδρυσης τμήματος

admin

Προβληματισμός στη Δυτική Σάμο: Η “Συμμαχία Πολιτών” θίγει ζητήματα ηθικής και αναπτυξιακής απραξίας

admin

Καρναβάλι Δυτικής Σάμου: 22.064€ το τελικό κόστος – Αναλυτικός απολογισμός μετά από ερώτηση Λυμπέρη

admin

Εσωτερικά «Πυρά» στη Δυτική Σάμο: Μαρνέζος καταγγέλλει πόλεμο, ο Μάρκου προτείνει παραίτηση

admin

Πεζοδρόμηση Καρλοβάσου, αναμόρφωση προϋπολογισμού και δεκάδες εκδηλώσεις στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Λαϊκή Συσπείρωση: Να μην κλείσει το Περιφερειακό Ιατρείο του Πύργου – Χωρίς γιατρό το ορεινό χωριό

admin

Στάντζος: «Όχι στον πόλεμο των λιμανιών, ναι στην ενιαία διεκδίκηση»

admin

Γ. Στάντζος για Ακτοπλοϊκό: «Υποβαθμίζετε τη ζωή των κατοίκων, υπονομεύετε τον τουρισμό»

admin