25/09/2026
Σαμιακά

Πορφυριάδα: Οι γονείς κλείνουν για δύο ημέρες το σχολείο λόγω των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων

f9e7bd11-6407-450d-8d9a-e256f870bb91

Το κλείσιμο του 1ου Δημοτικού σχολείου Καρλοβάσου αποφάσισε Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Πορφυριάδας κατά την διάρκεια της Γενικής συνέλευσης του Συλλόγου που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 10 Απριλίου.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε αποχή από τα μαθήματα και το κλείσιμο του σχολείου αύριο Πέμπτη 11 και την Παρασκευή 12 Απρίλιου σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την τεράστια αργοπορία στην αποκατάσταση των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων.

Πορφυριάδα: Οι γονείς κλείνουν για δύο ημέρες το σχολείο λόγω των χρόνιων κτιριακών προβλημάτων

Στην συνέλευση έδωσε το παρών ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους ο οποίος τους διαβεβαίωσε ότι το έργο ξεμπλοκάρεται επίσημα την ερχομένη Παρασκευή.

Ο Σύλλογος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι οι πολιτικές της χρόνιας υποχρηματοδότησης στην Παιδεία συσσώρευσαν τα προβλήματα στην Πορφυριάδα και 3,5 χρόνια μετά τον σεισμό έχουν λυθεί ελάχιστα κτιριακά ζητήματα.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Φωτιά στο Blue Carrier 2 βόρεια της Μυκόνου: Στην Τήνο οι 29 επιβαίνοντες

Σάμος: Ο Ιατρικός Σύλλογος ζητά από τους πολίτες να καταγγέλλουν παράνομες ενέσεις botox

Σάμος: Στις τουρκικές ακτές εντοπίστηκε νεκρός ο 50χρονος που αγνοούνταν

Δύο νέα μηχανήματα στο Νοσοκομείο Σάμου: τι εξυπηρετούν σε νεογνά και επείγοντα

Κλιμάκιο του ΥΠΕΝ στη Σάμο για τους αγριόχοιρους

Ειδικό εποχικό βοήθημα οικοδόμων: Αιτήσεις έως 30 Νοεμβρίου, ποσό 1.064,12 ευρώ